Live

Løsninger for Live-Tv og avvikling

Vi leverer komplette løsninger for live tv-sending fra de enkleste en kameraløsninger til komplekse systemer med mange kamera både i standard oppløsning (SD) og High Definition. Ta kontakt med oss og fortell oss om ditt behov så kommer vi sammen frem til en løsning som passer deg.

 

Avviklingsservere for avspilling av video i tidsvindu eller for 24 timer kontinuerlig kanal er løsninger som vi leverer. Med flere leverandører i ryggen kan vi lage en løsning som passer Dere.

 

Interaktiv TV er i vinden som aldri før. Løsninger for SMS chat og jukeboks kan integreres i din avviklingsserver.

 

Web-TV/IP-tv er "buzz-words" om dagen og den økende bredbåndstilgangen i de tusen hjem gjør at det blir mer og mer aktuelt å bruke internett til å formidle video. Dette er nok også det første stedet for HDTV sendinger, faktisk er det web-tv som sender i HD kvalitet allerede i dag.

 

I en filbasert arbeidsflyt vil behovet for en arkivløsning fort melde seg. Noen velger å ha en stort onlinearkiv med harddisker mens andre flytter materialet over til andre lagringsløsninger som backuptape eller disk. Vi har nå løsninger for lagring på harddisker, backuptape og Blu-Ray plater i robotløsninger.

 

Overgangen til HD er høyaktuelle temaer for flere av våre kunder. Kontakt oss så ser vi på den løsningen som Dere har i dag og gir et forslag på hva som skal til for en overgang.

 

Vindhette for mikrofon med logo. Gjør som NRK og TV2 velg våre vindhetter med dine farger og godt synlig logo for profilering og "branding".