Live TV / Mikrofonhetter med logo

Mikrofonhetter med logotrykk

Dekorerte vindhetter for mikrofoner fra makedslederen.

 


 

 • Undertrykker vind og "plopp" støy
  • Endrer ikke akustikken
   • Finnes for alle typer mikrofoner
    • Designes etter ditt ønske
     • I dine farger
      • Med din egen LOGO
       • Enkelt farge, flerfarget, "flocked" utførelse

Form og design

 

Ulike former


For mobiltelefon

 

Teknologien til produsenten gjør det mulig å lage en mengde former på vindhettene, fra runde til mangekantetede. Hver vindhette tilpasses en spesifikk mikrofontype og dekorasjon med farge og logo etter kundens ønske.


BRANDING ELEMENTER


For å match de runde og flerkantede vindskjermene lages det skilt/flagg i samme materiale, runde eller flerkantede og til og med integrert i vindskjermen.

Integrert flagg

Frem til i dag har det vært vanlig å ha vindskjerm på mikrofonen og sette på ett skilt(flagg) under for å klart definere de forskjellige TV og kringkasterne eller nyhetsbyråer.

Med runde vindhetter så har ikke alltid logoen på vindhetten vært gjennkjennbar hvis mikrofonen ikke ble holdt i riktig retning mot kamera, eller hvis flere mikrofoner og kamera så har det vært vanskelig å få logoen synlig.

Ved bruk av flerkantet vindskjerm slipper man dette problemet, nå kan logoen aldri overses, den er alltid synlig.

 

Den tyske kringkasteren ZDF har patent på bruk av firkantede flerfargede vindhetter. Denne retten er gyldig i Tyskland og noen Europeiske områder. Vi anbefaler at man tar hensyn til dette ved valg av utførelse på dine vindhetter. Vi hjelper deg gjerne i denne prosessen og anbefaler vindhetter som gir tilsvarende ytelse som feks vår trekantede vindhette.

Farger

Vindhettene produseres i standardfarger som gul, rød, blå, og antrasitt.
I tillegg kan vi selvsagt produsere i alle farger i henhold til Pantone og HKS fargessytemene. I disse tilfellene er skummet gjennomfarget flere ganger i en spesiell prosess.

En videre mulighet med farger er noe vi kaller for "flokking" (fargeutvalget er tilgjengelig på forespørsel). Med denne teknikken kan vindskjermene gjøres to-farget!

Fargene som vi bruker har blitt testet for fargestabiltet og slitasje. Fargingen og "flokkingen" påvirker ikke den akkustiske ytelsen.
Plastflagg med og uten logo


Vi kan også levere plastikkflagg med eller uten din logo.

Dette er en enkel og kostnadseffektiv profilering.

Finnes i standardfargene sort, hvit, blå, rød og gul.

Andre farger kan produseres etter behov.

Ta kontakt for et pristilbud på en løsning for deg.