Skip to main content
Til toppen

Roland VC-1-DL Bidireksjonell HDMI-SDI Konverter

Varenummer: 509407
Produktnummer: VC-1-DL
inkl. mva.

Bidireksjonell HDMI - SDI konverter med frame synk og audio/video delay

VC-1 Video Converter-serien gir kompromissløs bildekvalitet ved å opprettholde de opprinnelige videokarakteristikkene med rike svarte og sterke hvite farger. Det er ingen interlace-artefakter eller andre konverterings- eller signalforskyvninger som noen ganger finnes med andre videokonvertere. VC-1-serien har også en innebygd re-clocker som kompenserer for demping av SDI-signaler over lange avstander. VC-1-serien støtter også både nivå A og B 3G-SDI, slik at du kan koble til ulike SDI-kilder av høyere kvalitet.

VC-1-serien er HDCP-kompatibel, slik at du kan konvertere eller sende gjennom HDCP-signaler, med unntak av SDI-utgangen. VC-1-DL gir også mulighet for å forsinke HDCP-signalet. Valgbar innleiring og utleiring av lyd lar deg rute forskjellige lydkilder til eller fra videoutstyr. Digital AES/EBU inngangs- og utgangssignaler sikrer at lydkvaliteten kan opprettholdes gjennom signalflyten.

Roland VC-1-DL I direktesendinger introduseres forsinkelse når du legger til flere videokomponenter i signalflyten. VC-1-DL-konverteren tillater ikke bare toveis konvertering av SDI/HDMI, men den gir også ramme-synkronisering og justering av forsinkelse på opptil 9 felt (4.5 bilder) for lyd og video uavhengig av hverandre. Dette er nyttig for å holde ulike typer kameraer i synkronisering og for å sikre at en projektor forblir i synkronisering med en LED-vegg. På denne måten er det et uunnværlig verktøy for direktesendinger, kringkasting og opptaksprogrammer.

Lenker
Min side