Skip to main content
Til toppen

WH-1000XM4S-VU, Hodetelefoner, Bluetooth, HiRes, Støyreduksjon, sølv, Sony

Varenummer: 509727
Produktnummer: WH1000XM4S.CE7
inkl. mva.

Bli ett med musikken din

Finn ut hvordan WH-1000XM4-hodetelefonene kombinerer den mest avanserte støyreduksjonen vår med enestående lydkvalitet og en rekke smarte funksjoner for en uslåelig lytteopplevelse.

Avansert støyreduksjon

Enten du er på en lang flytur eller slapper av på en kafé, leverer WH-1000XM4-hodetelefonene vår avanserte støyreduksjon, og skjermer også mot lyder i høy- og mellomtonespekteret.

Optimalisering av støyreduksjon

For å maksimere støyreduksjonen bruker WH-1000XM4 to teknologier: personlig optimalisering av støyreduksjon, designet spesielt for deg, og optimalisering av atmosfærisk trykk, designet spesielt for bruk på fly.

Kontroll av omgivelseslyd

Juster omgivelseslyden med Sony | Headphones Connect-appen for å redusere støy, samtidig som viktige lyder kan høres – for eksempel oppdateringer om ankomster og avganger – når du er på farten og hører musikk.

Trådløs frihet, premium lyd

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved en maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig BLUETOOTH®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet, tilnærmet lyden fra en kablet tilkobling.

Mer informasjon finner du på produsentens hjemmeside

Sony WH-1000XM4B-VU Sort trådløs hodetelefon

509726
WH1000XM4B.CE7
Lenker
Min side