Skip to main content
Til toppen

Sony WH-XB910NB-VU Sort trådløs hodetelefon

Varenummer: 509733
Produktnummer: WHXB910NB.CE7
EAN: 4548736131088
inkl. mva.

La deg rive med av nattklubblignende bass


Kom nærmere musikken du liker. Sonys WH-XB910N-hodetelefoner gir deg festival- og nattklubbstemning med enestående bass og forbedret støyreduksjon.

EXTRA BASS gir imponerende dyp og slagkraftig lyd


WH-XB910N-hodetelefonene med støyreduksjon forbedrer alle de lave frekvensene for enestående bass. En egen basskanal på hodetelefonkabinettet og økt lufttetthet mellom driverenhetene og trommehinnene bidrar til presise, slagkraftige rytmer som løfter hvert spor. Disse trådløse hodetelefonene spiller likevel av klare vokaler for å gi deg en svært fyldig og balansert lytteopplevelse.

Støyreduksjon for musikalsk lykke


Med dobbel støysensorteknologi tar WH-XB910N digital støyreduksjon til et nytt nivå. Nå kan du virkelig stenge verden ute og nyte din egen private fest med musikken din.

Krystallklare samtaler


WH-XB910N har svært klar anropskvalitet takket være teknologi for nøyaktig stemmeregistrering, som kombinerer to innebygde mikrofoner med avansert lydsignalbehandling.

Mer naturlig omgivelseslyd


Med to feedforward- og feedbackmikrofoner fanger WH-XB910N inn mer av omgivelseslyden rundt deg. Slik får du en naturlig lytteopplevelse samtidig som du holder kontakten med omgivelsene. Du kan også justere omgivelseslyd med Sony | Headphones Connect-appen og blokkere støy samtidig som du hører viktige lyder.

Kontroll ved fingertuppene


Endre spor, juster volum og utfør anrop ved å trykke på eller dra på berøringspanelet på siden av hodetelefonene. Trenger du å høre stemmer eller lyder rundt deg raskt? Bare plasser hånden over kabinettet for å skru ned musikkvolumet umiddelbart og slippe omgivelseslyd inn.

Bytt enkelt mellom enheter


WH-XB910N-hodetelefoner med flerpunktstilkobling kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig, noe som gjør dem svært praktiske. Når du mottar et anrop, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobles automatisk til den riktige. Du vil også raskt og problemfritt kunne bytte hodetelefonene til hvilken som helst av de to enhetene kun ved et tastetrykk.

En perfekt passform holder musikken inne


Bruk skyvejusteringen til å finne din perfekte passform og få timevis med komfortabel lytting. Lytt til musikk og blokker støy for å få en god akustisk opplevelse.

Musikk og komfort hele dagen


Sonys WH-XB910N-hodetelefoner har myke, ovale øreputer, slik at du ikke trenger å ta en pause fra det du liker best, enten det er musikk, filmer eller serier. Komfortabelt syntetisk skinn og uretanmaterialer kombineres med en optimal øreputestruktur og mål for enestående brukervennlighet.

Så oppslukende, så virkelig


Fordyp deg i altoppslukende lyd. Akkurat som om du er på en konsert, eller sammen med artisten i studio. Med 360 Reality Audio har musikk aldri før vært så oppslukende. Disse hodetelefonene gir deg 360 Reality Audio.

Bærekraft i tankene


Produktene våre er ikke bare laget for å være stilige, men også med på tanke på miljøet. Plast brukes ikke i emballasjen for WH-XB910N, noe som reflekterer engasjementet til Sony om å redusere miljøbelastningen til produktene og Sonys praksiser.

Sony WH-CH720N Blå trådløs hodetelefon med mikrofon og Bluetooth

513039
WHCH720NL.CE7
Sony WH-CH720NB-VU Sort hodetelefon med støyreduksjon og Bluetooth

Noise Canselling , Bluetooth, 35t batteri, Sort

513038
WHCH720NB.CE7
Lenker
Min side