Til toppen

SARAMONIC

Saramonic utvikler profesjonelt og brukervennlig lydutstyr til DSLR-kameraer, speilløse kameraer, videokameraer og smarttelefoner.  Lyden utgjør den avgjørende grensen mellom bra og fantastiske videoer. I sortimentet finner du et bredt utvalg av høykvalitets lydadaptere, miksere, mikrofoner, bærbare opptakere og mer. For hvert steg på veien kommer du nærmere å bli en profesjonell videofotograf og innholdsprodusent.

Mikrofoner for alle behov

Saramonic har et bredt sortiment av lydutstyr for ulike behov. Uansett hvilken type mikrofon du leter etter, har Saramonic produktene som møter disse. Velg mellom trådløse mikrofoner med klips som er enkle å plassere og parre, kameramikrofoner, shotgun-mikrofoner, lavalier-mikrofoner og håndholdte dynamiske mikrofoner.

DSLR & smarttelefoner

Bruk ditt DSLR-kamera eller en smarttelefon for å skape profesjonelt innhold og intervjuer. Med mikrofoner fra Saramonic oppnår du beste mulige lyd. Saramonic har en rekke trådløse mikrofoner designet for Android og IOS smarttelefoner.

Om Saramonic

Saramonic er et kinesisk selskap for audioløsninger, og hovedkontoret ligger i Shenzhen, Guangdong. Saramonic har etablert en solid anseelse som produsent av innovativ, og likevel kostnadseffektiv, design som kombinerer fantastisk kvalitet med fantastiske priser.