Skip to main content
Til toppen

ELEMENTS

ELEMENTS er selskapet som virkelig har satt standarden for hvordan Human-Centric Storage skal være når det kommer til sikkerhet, effektivitet og kreative arbeidsflyt i seriøs postproduksjon. Elements er et high-end delt lagringssystem, beregnet for de mest krevende oppgavene. Med utallige muligheter for å skreddersy en løsning som passer spesifikt oppgaven, er Elements på mange måter et overlegent system.

Elements er utviklet med tysk grundighet, og er et helt komplett system med ultrahøy ytelse, elegant brukergrensesnitt, samt massevis av muligheter for å legge til moduler med mediearkiv, båndbibliotek, nettilgang og mye mer.

Elements bygger på Quantums StorNext-filsystem, som i tillegg til bunnsolid ytelse og sikkerhet, også gir mulighet for HSM-funksjonalitet.
På denne måten kan mindre brukte filer og prosjekter automatisk flyttes til billigere, tregere lagring i systemet.
På samme måte kan ulike deler av systemet trimmes til ulike ytelsesprofiler, f.eks. ett område for rammestabler, og et annet for store filmmastere.

Elements kommer i flere versjoner. Helt fra et lite uavhengig NAS-system, opp til de store modulære systemene med flere redundante enheter som kan spres over ulike lokasjoner og fortsatt fungere sammen som et system.

Elementer kan fungere som både en NAS og et SAN-system samtidig. Det gjør det mulig å velge best mulig forbindelse for den gitte klienten, uten at det går på bekostning av fleksibiliteten. Grensesnittet til Elements er enkelt og elegant og gir samtidig administratorene utallige muligheter til å administrere og overvåke systemet i en samlet oversikt.

Ta kontakt med Videoutstyr for å diskutere hvilke løsninger som passer best for deres arbeidsflyt og få en demo på Elements.

Lenker
Min side