Skip to main content
Til toppen
Panasonic Kairos

Panasonic Kairos

En banebrytende plattform for live videoproduksjon!

"Kairos" er en live produksjonsplattform utviklet som et nytt konsept for videoproduksjon med en innovativ arkitektur, som frigjør enhver produksjon fra rammer og begrensninger i konvensjonell produksjonshardware. Konseptet med Kairos baserer seg på en proprietær, banebrytende software og fleksibel skalerbar bruk av systemets prosesserings-ressurser, slik at funksjonaliteten kan tilpasses produksjonen i stedet for at produksjonen tilpasser seg produksjonsutstyret.

Kairos' software maksimaliserer CPU- og GPU-kapasiteten slik at mulighetene og begrensningene ligger i hvor mye prosesseringskraft som er tilgjengelig, i stedet for å være bundet til antall M/E-steg, antall keyere, antall inn- og utganger etc. Brukt som en videomikser, gir dette nye muligheter, der man fleksibelt kan endre hvor mange M/E, hvor mange inn- og utganger samt hvilke signaler og formater som man kan behandle og er helt fristilt fra en tradisjonell tenkemåte.

Kairos tilbyr et stort utvalg av video inn- og utganger, og supporterer ikke bare baseband signaler som SDI, men også IP-signaler som SMPTE ST2110, NDI og SRT som muliggjør fjernproduksjon og streaming. Kairos er heller ikke bundet av oppløsning på signalene, det er skalerbart fra HD til UHD og videre i fremtiden.
Plattformen har en åpen arkitektur og funksjoner og kontroll med eksterne enheter utvides med software. 
Med "Kairos Alliance" for andre produsenter og teknologileverandører, integreres og adopteres tredjeparts løsniner raskt for samhandling på tvers av produsenter.

Et Kairos system består som minimum av en Kairos Core Server, en Kairos Creator software og supportavtale. Videre kan man bygge på funksjonalitet som lydmikser, NMOS og Ember+ plug-in, software- og hardware baserte kontrollere og I/O kort. Ved å utnytte prosesseringskapasiteten kan også Kairos gjøre kostnadsbesparende oppgaver som f.eks. å fungere som CCU for kompatible ST2110 studiokameraer. 

Ta kontakt med vår produktspesialist for en uforpliktende prat om Kairos.

Eller se en serie av forklarende YouTube-videoer her
 

Visning
Sorter
Panasonic AT-KC20M1 SDI Opsjonskort for Kairos G2

SDI inn/utgangskort for Kairos Core 200/2000

514455
AT-KC20M1
Lenker
Min side