Skip to main content
Til toppen
Panasonic Kairos

Panasonic Kairos

En banebrytende plattform for live videoproduksjon!

Kairos er en IT/IP plattform for live videoproduksjon, basert på et nytt konsept og innovativ arkitektur. Kairos benytter proprietær og banebrytende software-teknologi for å maksimalisere CPU- og GPU-kapasiteten for prosessering av video. Kairos er en software plattform uten tradisjonelle restriksjoner for videoprosessering og møter både dagens og morgendagens krav til live-produksjon samtidig som det gir en fleksibilitet til å adoptere nye teknologier og skalere etter behov. 

Siden Kairos bruker GPU for videoprosessering, gir dette en fleksibel videoproduksjon med ekstremt lav latency. Den åpne software-arkitekturen sikrer systemfleksibilitet og skalering. GPU prosesseringen gir en revolusjonerende fleksibilitet i produksjonen, der man kan jobbe på multiple layere (lag) uten restriksjoner på antall M/E'er eller keyere. For den samtidige produksjonen til "Canvas" skjermen kan man være fullt fleksibel i oppløsning og format. 

Fordi Kairos er en IT-basert plattform med åpen arkitektur, vil funksjoner og kontroll av eksterne enheter utvides med å legge til ny software.
Kairos har sin egen "Kairos Alliance" for andre produsenter og teknologileverandører og integreres og adopteres raskt av nye partnere for samhandling med deres utstyr og teknologier.

Et Kairos system med AT-KC1000 krever som absolutt minimum Kairos Creator Software og minimum ett års supportavtale. 
Ta kontakt med vår produktspesialist for en uforpliktende prat om Kairos. 

Lenker
Min side