Skip to main content
Til toppen

SWIT MATRIX – 8 x 100W Ultra-rask vegg lader

I hverdagen er er en pålitelig og effektiv batterilading av største betydning. Her kommer MATRIX batteriladeserien inn i bildet. Designet for å imøtekomme kravene fra TV-stasjoner, utleiehus og produksjonsteam, tilbyr disse laderne topp moderne funksjoner og mulighet for samtidig lading av flere batterier.

Blant MATRIX-serien har vi MATRIX-B8 (B-mount), S8 (V-mount) og A8 (Gold-mount), tre versjoner av den allsidige 8-kanals samtidige veggladeren. MATRIX-B8 benytter 33,6V høy spenningslading; MATRIX-S8 kan intelligent identifisere SWIT-batterimodellen og automatisk bytte mellom 16,8V eller 33,6V ladningsspenning; MATRIX-A8 bruker en standard 16,8V 6A høyhastighets ladeløsning. Alle disse kraftsentrene tilbyr rask lading med en ladehastighet på 100W for hver kanal. Med sine imponerende ladeegenskaper sørger MATRIX for at batteriene dine er klare til å drive utstyret ditt når du trenger dem.

MATRIX-en leveres med funksjoner som sikrer enkel bruk og effektiv ladeadministrasjon. To 3,5-tommers farge LCD-informasjonsskjermer gir sanntidsinformasjon om ladeutviklingen, inkludert ladestrøm, spenning og batterisyklustider for hver kanal. Dette lar deg overvåke ladestatusen med et øyekast. For å ytterligere forbedre synligheten, er det inkludert store LED-ladeindikatorer som gir klare visuelle signaler på avstand.

Installasjonsalternativene er også fleksible med MATRIX. Laderne leveres med en veggmonteringsplate, som muliggjør enkel installasjon på vegg eller standard 19-tommers rackbraketter. Denne allsidigheten utvides til lagringshyller eller DIT (Digital Imaging Technician) vogner, og gir bekvemmelighet og tilpasningsdyktighet i ulike produksjonsmiljøer.

Når det gjelder effektiv og pålitelig batterilading, er MATRIX Veglader serien den foretrukne løsningen for fagfolk i kringkasting og Film bransjen. Med sin samtidige lademulighet, ultraraske ladefart, informative LCD-skjermer og brukervennlige design, sørger MATRIX for at batteriene dine alltid er klare til å drive dine kreative prosjekter. Opplev neste nivå av ladningseffektivitet med MATRIX i dag.

Visning
Sorter
SWIT MATRIX-A8 (PC-W861A) Veggmontert Lader for 8 Gold Mount Batterier 14/28V

Spar inntil 60% ladetid, passer for 19-tommers rack, LCD-fargeskjerm med informasjonsvisning

513055
MATRIX-A8
SWIT MATRIX-B8 (PC-W861B) Veggmontert Lader for 8 B-Mount Batterier 14/28V

8x100W superrask lader for B-mount, passer for 19-tommers rack, LCD-fargeskjerm med informasjonsvisning

513053
MATRIX-B8
SWIT MATRIX-S8 (PC-W861S) Veggmontert Lader for 8 V-Mount Batterier 14/28V

Lad både 14,4V og 28,8V, passer for 19-tommers rack, LCD-fargeskjerm med informasjonsvisning

513054
MATRIX-S8
Lenker
Min side