Skip to main content
Til toppen

SWIT MATRIX-B8 (PC-W861B) Veggmontert Lader for 8 B-Mount Batterier 14/28V

Varenummer: 513053
Produktnummer: MATRIX-B8
EAN: 6948193512280
inkl. mva.

8x100W superrask lader for B-mount, passer for 19-tommers rack, LCD-fargeskjerm med informasjonsvisning

MATRIX-B8 er en 8-kanals samtidig B-mount vegglader med en ultra rask ladningshastighet på 33,6V 100W per kanal. Den lader SWIT HB-A290B, BIVO-serien, og er kompatibel med andre B-mount-batterier som støtter en ladningsspenning på 33,6V, som for eksempel CoreSWX.

  • Samtidig 8-kanals rask B-mount lading
  • DC33,6V, 3A, 100W for ≥160Wh batterier
  • DC33,6V, 1,3A, 44W for <160Wh batterier
  • 2× 3,5-tommers farge LCD-informasjonsskjerm
  • Visning av batterisyklustider
  • Store LED-ladeindikatorer
  • Veggmontering eller installasjon i 19-tommers rack

MATRIX-en leveres med funksjoner som sikrer enkel bruk og effektiv ladeadministrasjon. To 3,5-tommers farge LCD-informasjonsskjermer gir sanntidsinformasjon om ladeutviklingen, inkludert ladestrøm, spenning og batterisyklustider for hver kanal. Dette lar deg overvåke ladestatusen med et øyekast. For å ytterligere forbedre synligheten, er det inkludert store LED-ladeindikatorer som gir klare visuelle signaler på avstand.

Installasjonsalternativene er også fleksible med MATRIX. Laderne leveres med en veggmonteringsplate, som muliggjør enkel installasjon på vegg eller standard 19-tommers rackbraketter. Denne allsidigheten utvides til lagringshyller eller DIT (Digital Imaging Technician) vogner, og gir bekvemmelighet og tilpasningsdyktighet i ulike produksjonsmiljøer.

Når det gjelder effektiv og pålitelig batterilading, er MATRIX Veglader serien den foretrukne løsningen for fagfolk i kringkasting og Film bransjen. Med sin samtidige lademulighet, ultraraske ladefart, informative LCD-skjermer og brukervennlige design, sørger MATRIX for at batteriene dine alltid er klare til å drive dine kreative prosjekter. Opplev neste nivå av ladningseffektivitet med MATRIX i dag.

Egenskaper
Batteriplate B-mount
Farge sort
Lenker
Min side