Skip to main content
Til toppen

SCIENCE IMAGE®

Science Image ble grunnlagt i 2011 av tidligere ingeniører fra R&D-teamet til Thomson i Beijing. Siden etableringen i 2011 på "Zhong Guancun Science and Technology Innovation Center" i Beijing, har FoU-teamet lansert en rekke programvare- og maskinvareprodukter basert på kringkasting og Pro AV IP-teknologi.

I august 2018 begynte de å designe NDI-produktlinjen, og allerede  året etter lanserte den første 4K full NDI-enkoderen og dekoderen, og NDI HD Mini.
Science Image-produkter har blitt høyt rost av NewTek . Hittil har de utviklet full NDI-serien Bi Directional Encoder/Decoder spesielt for kringkastingsmarkedet, som har blitt mye brukt i mange land.

I Kina samarbeider Science Image med CCTV (China Central Television), flere TV-stasjoner på provinsnivå. Deres produkter er også mye brukt i bransjen av internett (Alibaba), helsetjenester og utdanning. Fra langsiktige tilbakemeldinger fra kunder: Science Image-produkter fungerer veldig stabilt med overlegen ytelse!

Science Image fokuserer på kvalitet, å skape verdifulle produkter og tjenester for industrien og samfunnet. 

Vi er trygge på at Science Image fortsetter å jobbe hardt innen kringkasting og profesjonell AV, for å skape flere produkter basert på IP og intelligens, og bringe nye konsepter og revolusjonere bransjen vår.

Visning
Sorter
Science Image NDI Studio 4KSH Bidireksjonell NDI Konverter

NDI Studio 4KSH er en Full NDI 4K enkoder og dekoder med 12G-SDI og HDMI 2.0 tilkoblinger for signaler opp til 4K60p, og med samtidig Up/Down/Cross konvertering og optisk fibertilkobling for transmisjon opp til 20 km.

514034
NDI Studio 4K·SH
Science Image T1 12G-SDI Transceiver Modul

12G-SDI SFP modul for Science Image konvertere, med rekkevidde 20 km.

514038
T1
Nyhet
Science Image VELA Rack SDI

Multi-protokoll 4K60 streaming enkoder, dekoder og opptaker med Full NDI funksjonalitet.

514040
S1
Nyhet
Science Image VELA Rackhylle

514041
VELARACKSHELF
Science Image NDI HD Mini Enkoder og Dekoder

Full NDI enkoder/dekoder med innebygget signalkonvertering mellom 3G-SDI og HDMI.

514033
NDI HD mini
Science Image S1 Monteringsbrakett

Brakett til Science Image konvertere for kamera- eller veggmontering. Passer til Studio 2, Flow 2, NDI Mini serien og NDI Studio 4KSH.

514039
S1
Lenker
Min side