Skip to main content
Til toppen
CELERWAY

CELERWAY

I hjertet av Oslo, trives det innovative selskapet Celerway, som har spesialisert seg på design og produksjon av industrielle mobile multi-WAN-rutere. Siden grunnleggelsen i 2012 har Celerway dedikert seg til å bringe resultatene av avansert forskning ut i den virkelige verden, og har etablert seg som en pålitelig leverandør av robuste mobile rutere og programvareløsninger.

Celerways portefølje av mobile rutere og den tilhørende CelerwayOS-programvaren gir kundene muligheten til å oppleve rask, sikker og pålitelig internett uansett hvor de befinner seg. Med en mobil-først-plattform gir selskapet kundene evnen til å utnytte kraften i flere samtidige trådløse og kablede tilkoblinger, noe som muliggjør fleksible nettverksløsninger og utvider rekkevidden til kant- og filialnettverk.

Celerway har ikke bare bevist seg selv på nasjonalt nivå, men har også etablert seg som en global aktør med OEM-partnere, distributører og forhandlere over hele verden. Den prestisjetunge anerkjennelsen av å bli valgt av European Innovation Council (EIC) som et av de mest innovative selskapene i Europa har sementert Celerways posisjon som en ledende innovatør. Som deltaker i EICs akseleratorprogram er Celerway stolt over å motta anerkjennelse og finansiering som følger med denne ærefulle prisen.

Visning
Sorter
Celerway GO-01 Multi-WAN ruter 1 LTE CAT12, 2 GB RJ45, 2 WiFi, 4 WAN

510846
CWY-M5.1-E2L1W2B
Lenker
Min side