Skip to main content
Til toppen

Roland V-160HD Videomikser

Varenummer: 509371
Produktnummer: V-160HD
EAN: 4957054517939
inkl. mva.

Profesjonell hybrid eventmikser med 8 HDMI og 8 SDI innganger, USB-C streaming, 40 kanaler lydmikser og nye automasjonsfunksjoner

Den nye standarden innen hybrid eventswitching

V-160HD er fylt med profesjonelle funksjoner til enhver moderne produksjon, og setter en ny standard innen hybrid eventswitching. Koble deg til livepublikum i full HD med omfattende SDI og HDMI I/O og simultan strømming til alle populære internettplattformer via USB-C. Det er også en åttelags videoeffektmotor, en 40-kanals digital lydmikser, en integrert PTZ kamerakontroll, i tillegg til neste generasjons cue-administrering og funksjoner for livesendingsautomasjon som gjør tunge produksjonsoppgaver enkle. Og alt er samlet i en portabel utførelse med et interface i TV-sendingstil som kan betjenes av en enkelt operatør.

Hovedpunkter

- Portabel hybrid eventswitcher med omfattende funksjoner og tilkoblinger 
- Åtte 3G SDI-innganger med bilderate-omformere
- Åtte 1080p HDMI-innganger med bilderate-omformere, inkludert fire med sanntidsskalerere
- Totalt sju utganger til SDI, HDMI og USB-C-strømming
- Sju valgbare utgangsmoduser: Program, Sub-Program, Aux, Preview og tre Multi-View-muligheter
- 40-kanals digital lydmikser med effekter og prossessering
- Åttelags videoeffektmotor
- 16-slots lagringsfunksjon for stillbilder støtter skjermbilde eller opplastede BMP-, JPEG- og PNG-bilder via alfakanal i det interne ikke-flyktige minnet
- Kraftig liveproduksjonsautomasjon med sequencing og makroer for forhåndsinnstilte minner
- PTZ-kontroll med støtte for flere merker og forskjellige protokoller som kjøres samtidig
- Omfattende enhetskontroll med Bluetooth, USB, RS-232 og LAN
- Fjernkontrollprogramvare for iPad, macOS og Windows
- Støtte for trådløs og kablet kamera-tally

Detaljer

Maksimalt hybrid
V-160HD kombinerer den robuste hardwaren som trengs for å lage feilfrie liveproduksjoner med direktestrømmingsmulighetene som finnes i databaserte systemer. Programvare er fint for arrangementer som kun foregår på nettet, mens V-160HD gir deg de profesjonelle verktøyene du trenger for både de fysiske og strømmingskomponentene ved et live hybridarrangement, komplett med muligheten til å skreddersy innholdet for hver av publikumsgruppene.
- Behovsbetinget signalprosessering betyr at du aldri trenger å bekymre deg for ting som datamaskinens CPU, latency eller utgangsforsinkelser på skjermer for livepublikum.
- Integrerte tilkoblingsstandarder slik som SDI, HDMI, XLR og USB-C utelukker behovet for å bygge kostbar infrastruktur og konverteringsprosesser.
- Det omfattende interfacet gir deg direktekontroller som raskt læres av én enkelt operatør.
- Forhåndsinnstillinger, makroer og avanserte sequencingfunksjoner lar deg sette opp og automatisere komplekse switchingoppgaver med ett trykk. 

HDMI- og SDI-tilkoblinger
V-160HD støtter HDMI for vanlige A/V-enheter i tillegg til SDI for lange kabelstrekk og avanserte kameraer. Du kan sømløst mikse åtte HDMI-kilder og åtte SDI-kilder i full HD, selv ved ulike bilderater og fargeområder. Og med innebygde skalerere på fire av HDMI-inngangene kan du enkelt koble den sammen med klientkilder slik som datamaskiner, nettbrett, smarttelefoner, spillkonsoller og eldre 4:3-enheter. 

Send til flere destinasjoner
Med sju utganger som kan tilordnes fritt, inkludert tre SDI, tre HDMI og en USB-C-strømming, gir V-160HD deg en førsteklasses videomatrise. Send til programskjermer, auxiliarymonitorer, multiview produsentskjermer og internettpublikummet samtidig, med en "ren" utgang for innspillingssignal.

Umiddelbar gjenhenting
Lagring og gjenhenting av egendefinerte framstillinger kan gjøres med kun noen få tastetrykk på V-160HD. 
- De 30 forhåndsinnstilte minnene og den kraftige effektmotoren jobber sammen for å gi deg sømløse sceneskifter, inkludert synkronisering av overgangen mellom alle komposisjonslagene i programutgangen. 
- De 100 makroene går enda dypere, og gjør at du kan bygge opp og kjøre komplekse handlingslister som inkluderer switching, DSK på/av, lydmiksingsjusteringer, PTZ kamerabevegelser, og mye mer. 
Vår gratis fjernkontrollprogramvare for macOS, Windows og iPad gjør arbeidsflyten enda bedre, og gir deg et stort grafisk grensesnitt for å kunne sette opp og forhåndsvise handlinger før du gjør dem live.

Ettgrepsautomasjon
V-160HDs nylig utviklede sequencer gjør forhåndsinnstillinger og makroer enda mer kraftfulle, og gjør at én enkelt operatør lett kan utføre cues med perfekt timing. Sequenceren kan spille inn opptil 1000 trinn, og hvert trinn kan inkludere både forhåndsinnstillinger og makroer. Bare sett opp cuene dine i forkant i sekvenslisten og trigg dem i rekkefølge ved å bruke Next-knappen på panelet. Med kraften til V-160HDs sequencer kan du håndtere de mest komplekse arrangementene uten problemer. 

Kraftig videoeffektmotor
Videoeffekter og grafikk er et must for å få glans og spenning i produksjoner. V-160HDs effektmotor har åtte komposisjonslag som kan tilordnes til Program- og Sub-Program-utgangene, slik at du alltid holder publikumet engasjert med fint visuelt innhold. Med opptil fire bilde-i-bilde-vinduer, nedstrøms key-lag, 16 lagringsspor for stillbilder, med støtte for transparente PNG-bilder, med mer, kan du håndtere alle de kreative behovene til enhver kunde. For eksempel:
Lag 1-2: Begynn med et live videobakgrunnslag som kan mikses
Lag 3-6: Plasser fire bilde-i-bilde-lag eller chroma/luminance key-effekter.
Lag 7-8: Legg til to nedstrøms keyers med støtte for fyll- og key-innganger.

Strøm live
V-160HD benytter den samme tilkoblingsteknologien som webkameraer,* noe som gjør at du kan strømme arrangementer i 30/60 FPS i full HD** og nå et verdensomspennende publikum. Bare koble USB-C-utgangen til en datamaskin og begynn å strømme med Zoom, Microsoft Teams, YouTube, Facebook Live, eller andre plattformer som kan bruke et webkamera som kilde. Alt er plug-and-play, uten at du må installere noen drivere.
*Kompatibel med USB videoklasse (UVC) og USB lydklasse (UAC)
**Støtter formatene YUV2 (ukomprimert) og Motion JPEG (komprimert)

Sonisk perfeksjon
V-160HDs 40-kanals digitale mikser gir deg lyd i studiokvalitet og lar deg blande signaler fra alle 16 videoinnganger, USB-C og mikrofoner og linjeenheter som er koblet til de to balanserte XLR kombo- og stereo RCA-inngangene. Og med praktisk innebygget Bluetooth kan du trådløst strømme musikk og andre lydkilder fra en telefon eller nettbrett. Det er også et omfattende effektbibliotek for å polere lyder og raskt løse vanlige problemer slik som lydsynkronisering og fjerning av bakgrunnsstøy.

Omfattende PTZ kamerastøtte
Robotiserte PTZ (pan-tilt-zoom)-kameraer fjerner behovet for flere kameraopreatører, gir fantastisk produksjonsdekning med sendinger i studiokvalitet, og kan plasseres på diskré steder takket være den lille størrelsen. V-160HD inkluderer innebygget støtte for å direkte kunne kontrollere utvalgte Canon, JVC-, Panasonic-, Sony-, PTZOptics-, Avonic- og VISCA-kompatible PTZ LAN-kameraer. Sett sammen ulike merker som du vil, og betjen opptil 16 PTZ-kameraer samtidig.

Full kontroll
Den ultimate hybdride eventswitcheren gir deg full kontroll med en LAN-port, Bluetooth, USB, RS-232, tally/GPIO, støtte for fotkontrollert betjening, med mer.
- Bruk den dedikerte iPad-fjernkontrollappen for å lage et effektivt berøringsinterface.
- Utvid arbeidsflyten din med gratis Remote Control Software (RCS) for macOS og Windows.
- Plugg inn en BOSS singel eller dobbel fotbryter for å utføre over 100 ulike switcher-kommandoer. 
- Trigg start/stop på Atomos-opptakere over HDMI.
- Sett opp et tally-lys med Rolands Smart Tally eller tilkoblingen på det bakre panelet på enheten.
- Integrer sømløst installasjoner i systemet med RS-232 og TALLY/GPIO DB-sub-tilkoblinger. 
 

Lenker
Min side