Skip to main content
Til toppen

Roland VR-50HD MK II Multiformat AV Mikser

Varenummer: 509565
Produktnummer: VR-50HD MK II
inkl. mva.

Lastet med nye produktivitetsfunksjoner inspirert direkte av tilbakemeldinger fra brukere, er VR-50HD MK II Multi-Format AV Mikser den neste utviklingen av Roland's bransjeledende, alt-i-ett AV-bryter med USB 3.0 streaming. Enkelt betjent av én person, fortsetter VR-50HD MK II å levere best-i-klassen tilkobling og fleksibilitet, slik at du kan jobbe med et bredt spekter av arrangementer med ulike inngangs-/utgangskrav.

  • Hjelpeutgang for dedikerte opptak, streaming eller sikkerhetsmonitor feed.
  • Oppdatert brukergrensesnitt for rask og problemfri betjening.
  • Nye høykvalitets lydforsterkere og omformere for krystallklar lyd.
  • Direkte kontroll av utvalgte PTZ-kameraer fra JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic og VISCA-kompatible kameraer over LAN.
  • Automatisk lydmiksing, adaptiv støyredusering og automatisk videobryterfunksjoner for å støtte enkeltpersoner som operatører.

Alt-i-ett bekvemmelighet og svært fleksibel tilkobling.

Den kraftige VR-50HD MK II er en helt selvstendig AV-løsning som kombinerer videobytting, digital lydmiksing, multivisning med berøringsskjermkontroll og USB AV-streaming i en enhet som er enkel å bruke. Og med den omfattende bakre patch-panelet er det raskt og enkelt å lage tilfeldige inngangstilkoblinger til krysspunkter på bytteren.

Separate feeds for separate behov.

Direktestrømmer, HD-opptak og presentasjonsmonitorer har ofte separate visuelle behov fra hovedprogramutgangen. VR-50HD MK II har deg dekket, slik at du kan sende hvilken som helst av de tilkoblede inngangs-enhetene til en dedikert hjelpeutgang uten å påvirke hoved-PGM-destinasjonen. Bruk hjelpeutgangspanelknappene til å bytte kilde, eller synkroniser hjelpeutgangen med PGM (mikser) utgangen for å fungere som en innebygd distribusjonsforsterker.

Omdesignet brukergrensesnitt for sømløs betjening.

VR-50HD MK II gjør ikke bare mer, det er også enklere å bruke med et omdesignet brukergrensesnitt. Tidligere måtte man bore seg ned i menyer mens man byttet, men takket være dedikerte knapper i kringkastingsstil for Aux, PinP og Still-kilder, er dette nå en saga blott. Velg-, Solo- og Mute-knapper er inkludert for alle lydkanaler, noe som fremskynder overvåkingsprosessen. Og med den store touchscreen multivisningsmonitoren kan du se og tildele innganger, vise opptil fire stille bilder, utføre forhåndsvisnings-/programfunksjoner og mye mer.

Proff lyd gjort enkelt.

God lyd forventes alltid for arrangementer og direktesendinger, men å ha en dedikert lydtekniker passer ikke alltid inn i budsjettet. VR-50HD MK II løser dette problemet ved å tilby flere automatiseringsfunksjoner som gjør at én person kan bytte video og mikse profesjonell lyd samtidig. Bruk Auto Mixing for å balansere lydnivåer, Video Follows Audio for å bytte kameraer basert på lydinngang, og Anti-Feedback for å dempe tilbakemelding fra mikrofonene automatisk. Adaptive noise reduction hjelper med støyreduksjon og hum-undertrykkelse. VR-50HD MK II er også utstyrt med forskjellige standard lydproduksjonsinnganger, inkludert fire XLR/TRS-kombinasjonstilkoblinger med 48 V fantommating, fire stereopar (to ¼-tommers og to RCA) og innebygd lyd fra 3G/HD/SD-SDI og HDMI.

Integrert Multi-PTZ-kamerakontroll.

Robots-pan-tilt-zoom (PTZ) kameraer eliminerer behovet for flere kamerabrukere, gir god produksjonsdekning med studio-kvalitet i kringkastingsklasse, og kan plasseres på diskrete steder takket være deres lille størrelse. VR-50HD MK II inkluderer innebygd støtte for direkte kontroll av utvalgte JVC, Panasonic, Sony, PTZOptics, Avonic og VISCA-kompatible PTZ LAN-kameraer, slik at du ikke trenger å ansette en dedikert PTZ-kamerakontroller eller bruker. Opptil seks PTZ-kameraer kan betjenes samtidig via LAN-porten.

 

 

Lenker
Min side