Skip to main content
Til toppen

Sony WH-1000XM5B Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sort

Varenummer: 511766
Produktnummer: WH-1000XM5B-VU
EAN: 4548736132580
inkl. mva.

Støyreduksjon blir enda bedre
Se hvordan de støyreduserende hodetelefonene fra Sony kombinerer vår beste støyreduksjonsteknologi noensinne med enestående lyd for å gi en imponerende lytteopplevelse.

Støyreduksjon
De trådløse WH-1000XM5-hodetelefonene med flere mikrofoner for støyredusering holder ute flere høy- og mellomfrekvenslyder enn noen gang, fra flystøy til stemmene til folk. Støyreduksjon med Auto NC Optimizer har automatisk optimalisering basert på bruksforhold og omgivelser.

Multi-støysensorteknologi
Med fire mikrofoner på hver øreklokke er dette vårt største fremskritt noensinne innen støyreduksjon. Omgivelseslyden fanges opp enda mer nøyaktig og har betydelig mindre høyfrekvent støy. Støyreduserende ytelse har alltid automatisk optimalisering basert på bruksforhold og eksterne omgivelser som atmosfærisk trykk, takket være Auto NC Optimizer.

Støyreduksjon uten sidestykke
Den integrerte V1-prosessoren frigjør det fulle potensialet til HD-prosessoren for støyreduksjon - QN1, og er spesialutviklet av Sony. Denne unike kombinasjonen av teknologi kontrollerer at åtte mikrofoner leverer enestående støyreduserende kvalitet.

Spesialutviklet driverenhet på 30 mm
Den spesialutviklede 30 mm driverenheten med myk kant forbedrer støyreduksjon, noe som gjør at du kan nyte musikken uten omgivelsesstøy. Komponentmaterialene av karbonfiber gir lett vekt og svært stive kupler som forbedrer lydklarheten, spesielt i høyfrekvensområder.

Enestående lyd, utviklet til perfeksjon
Den spesialutviklede driverenheten på 30 mm laget med ingeniørkunst med komponentmaterialene av karbonfiber som gir lett vekt og stive kupler, forbedrer lydklarheten, spesielt i høyfrekvensområder. Den unike teknologien fra Sony inkluderer blyfri lodding av premium-kvalitet som inneholder gull og gir utmerket ledeevne, god lydmotstand med jevn strømforsyning og optimalisert krets som forbedrer signal-/støyforhold og gir klar, jevn lyd.

Anropskvalitet
Teknologien vår for nøyaktig stemmeregistrering bruker fire stråleformende mikrofoner og en AI-basert støyreduksjonsalgoritme til å nøyaktig isolere stemmen din. En nyutviklet struktur som reduserer støy fra vind, minimerer vindstøy under telefonsamtaler. Uansett hvor du er, får du og personen på den andre enden alltid klar lyd.

Flere mikrofoner fokusert på stemmen din
Disse hodetelefonene er kalibrerte til å kun fange opp stemmen din og er utstyrt med fire stråleformende mikrofoner. Et forbedret signal-/støyforhold sørger for at de fanger opp hvert eneste ord, selv når du er omgitt av mye støy.

Krystallklare, støyfrie samtaler
Med teknologi for nøyaktig stemmeregistrering og avansert lydsignalbehandling hører personen i den andre enden stemmen din tydelig, selv i støyete situasjoner. Støyreduseringsalgoritmen vår ble utviklet med kunstig intelligens og maskinlæring, og det er brukt mer enn 500 millioner stemmeopptak for å redusere omgivelsesstøy og gjøre stemmen din krystallklar i mange ulike omgivelser.

Komfort hele dagen med et støyfritt design
Disse lette hodetelefonene har en fin utførelse i nyutviklet skinn med myk passform. Dette materialet sitter tett rundt hodet med mindre press på ørene og holder eksterne lyder ute. Det støyfrie designet med trinnløs skyvejustering og en sømløs bøyle som kan dreies på, gjør WH-1000XM5 til en glede å bruke.

Adaptiv lydkontroll justeres automatisk etter hva enn du gjør
Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for en ideell lytteopplevelse. Den lærer seg å gjenkjenne steder du besøker ofte, for eksempel arbeidsplassen eller favorittkafeen din, og tilpasser lyden etter forholdene.

Praktiske løsninger, Speak-to-Chat
Når du starter en samtale, stopper Speak-to-Chat automatisk musikken din og slipper inn omgivelseslyd - praktisk hvis du vil snakke håndfritt eller fortsette å ha på hodetelefonene. Den smarte funksjonen bruker hodetelefonenes innebygde mikrofon og avansert lydsignalbehandling for å gjenkjenne og reagere på stemmen din. Så snart samtalen er over, starter musikken igjen automatisk.

Strøm hele dagen og hurtiglading
Med hele 30 timers batterilevetid får du nok strøm selv til lengre reiser. Hvis du må lade i en fei, kan du få 3 timers ladetid på bare 3 minutter med den valgfrie USB-PD-kompatible AC-adapteren.

Du har alt ved fingertuppene
WH-1000XM5-hodetelefonene har intuitive berøringskontrollinnstillinger. Du kan for eksempel trykke på knappen på venstre side for å bytte fra støyredusering til omgivelseslyd, eller bruke berøringspanelet på høyre side for å spille av musikk eller sette den på pause, hoppe over en sang, endre volum og mye mer.

Sammenklembar bæreveske som sparer plass
Bær hodetelefonene dine enkelt i den myke, tilhørende bærevesken. Ta dem ut av den sammenleggbare enheten, og oppbevar dem i en veske.

Egenskaper
UNSPSC 52161514
Sony WH-1000XM4B Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sort

Blåtann hodetelefon med høyoppløselig lyd og støyreduksjon

509726
WH-1000XM4B-VU
Sony WH-1000XM4S-VU Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sølv

Blåtann hodetelefon med høyoppløselig lyd og støyreduksjon

509727
WH-1000XM4S-VU
Lenker
Min side