Skip to main content
Til toppen

Sony WH-1000XM4S-VU Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sølv

Varenummer: 509727
Produktnummer: WH-1000XM4S-VU
EAN: 4548736112162
inkl. mva.

Blåtann hodetelefon med høyoppløselig lyd og støyreduksjon

Bli ett med musikken din
Finn ut hvordan WH-1000XM4-hodetelefonene kombinerer den mest avanserte støyreduksjonen med enestående lydkvalitet og en rekke smarte funksjoner for en uslåelig lytteopplevelse.

Bransjeledende støyreduksjon
Enten du er på en lang flytur eller slapper av på en kafé, leverer WH-1000XM4-hodetelefonene den beste støyreduksjonen noensinne, og skjermer også mot lyder i høy- og mellomtonespekteret.

Teknologien som får det til å skje
Dobbel støysensorteknologi med to mikrofoner på hver øreklokke fanger opp støy fra omgivelsene og sender dataene til QN1 HD-prosessoren for støyreduksjon. Ved hjelp av en algoritme vil QN1 HD-prosessoren for støyreduksjon bruke støyreduksjonsbehandling i sanntid for en rekke akustiske miljøer. Sammen med en Bluetooth Audio SoC (System on Chip) registrerer den og justerer etter musikk og støysignaler samt de akustiske egenskapene mellom forsterkerenheten og ørene, over 700 ganger per sekund.

Optimalisering av støyreduksjon
For å maksimere støyreduksjonen bruker WH-1000XM4 to teknologier: personlig optimalisering av støyreduksjon, designet spesielt for deg, og optimalisering av atmosfærisk trykk, designet spesielt for bruk på fly.

Kontroll av omgivelseslyd
Juster omgivelseslyden med Sony | Headphones Connect-appen for å redusere støy, samtidig som viktige lyder kan høres - for eksempel oppdateringer om ankomster og avganger - når du er på farten og hører musikk.

Trådløs frihet, premium lyd
LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved en maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig BLUETOOTH -lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet, tilnærmet lyden fra en kablet tilkobling

Lyd du kan ha tro på
En innebygd analog forsterker i HD-prosessoren for støyreduksjon QN1 gir et uslåelig signal-/støyforhold for lav forvrengning og enestående lydkvalitet for bærbare enheter. Med kraftige drivere på 40 mm med LCP-membraner er hodetelefonene perfekte for å takle bassen og kan gjengi hele frekvensområder opptil 40 kHz.

Gjenoppretting av alle komprimerte filer i sanntid
Med Edge AI (Artificial Intelligence) oppskalerer DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) komprimerte digitale filer i sanntid. Den gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, som vokaler eller mellompartier, og gjenoppretter høyfrekvent lyd for en rikere, mer komplett lytteopplevelse som ellers går tapt i komprimeringen.

Smart lytteteknologi for bedre lytting
WH-1000XM4-hodetelefoner bruker en rekke smarte teknologiløsninger for å skape en sømløs, håndfri lytteopplevelse. Du kan for eksempel begynne å snakke for automatisk å sette musikken på pause i Speak-to-Chat, eller bruke adaptiv avspilling takket være en avstandsføler og to akselerasjonssensorer som registrerer om du har på deg hodetelefonene eller ikke.

Praktiske løsninger, Speak-to-Chat
Når du snakker med noen, stopper Speak-to-Chat automatisk musikken og slipper inn omgivelseslyden, slik at du kan føre en samtale - praktisk hvis du vil beholde hodetelefonene på eller har hendene fulle. Denne funksjonen er basert på Precise Voice Pickup-teknologi og bruker fem mikrofoner som er innebygd i hodetelefonene, og avansert lydsignalbehandling til å gjenkjenne og reagere på stemmen din. Og når samtalen er ferdig, begynner musikken å spille igjen automatisk.

Adaptiv lydkontroll justeres automatisk etter hva enn du gjør
Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for en ideell lytteopplevelse.

Lærer favorittstedene dine
Over tid lærer adaptiv lydkontroll å gjenkjenne steder du besøker ofte, for eksempel arbeidsplassen din, treningssenteret eller favorittkafeen din, og skreddersyr lyden til situasjonen.

Rask oppmerksomhet
Har du behov for å høre stemmer og lyder rundt deg raskt? Legg hånden over kabinettet for øyeblikkelig å dempe musikkvolumet og åpne for lyder fra omgivelsene.

Kan brukes hele dagen med topp komfort
WH-1000XM4 hodetelefoner kombinerer sofistikert utforming og enestående komfort. Myke, trykkavlastende øreputer i uretanskum fordeler trykket jevnt og øker kontakten mellom øre og pute for en stabil passform. Og med en design som veier mindre, vil du knapt merke at du bruker dem.

Strøm hele dagen og hurtiglading
Med hele 30 timers batterilevetid har du nok strøm også til lengre turer. Hvis du trenger lading i en fei, kan du få 5 timers spilletid etter bare 10 minutter med den valgfrie strømadapteren.

Enkel betjening
Fra å styre musikken din til å åpne taleassistenten din eller utføre håndfrie samtaler - det blir ikke enklere enn med WH-1000XM4.

Klarere håndfrie anrop
Samtalen flyter lett med enkle, håndfrie samtaler. La telefonen være der den er, bare trykk to ganger og prat i vei. Med Precise Voice Pickup-teknologi, som kombinerer fem innebygde mikrofoner med avansert lydsignalbehandling, sørger WH-1000XM4 for renere stemmekvalitet til personen i den andre enden.

Kontroll ved fingertuppene
Skift spor, skru volumet opp og foreta eller besvar anrop ved å bare trykke eller sveipe på panelet.

Sony | Headphones Connect-app
Juster styrken på bakgrunnstøyen og angi at du bare skal høre stemmer, med Sony | Headphones Connect-appens kontroll av omgivelseslyd. Med Equalizer-funksjonen kan du også tilpasse lydnivåene etter musikken.

Multipunktstilkobling
For maksimal brukervennlighet kan WH-1000XM4 hodetelefoner pares med to Bluetooth-enheter samtidig. Så når en samtale kommer inn, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer, og kobler til riktig enhet automatisk. Du kan også raskt og enkelt bytte hodetelefonene til en av de to enhetene med et knappetrykk.

Så oppslukende, så virkelig
Bli oppslukt av lyd fra alle kanter. Like ekte som om du selv er på en livekonsert eller med artisten under opptak i et studio. Musikken aldri vært så oppslukende og så ekte før som med 360 Reality Audio. Nyt 360 Reality Audio med disse hodetelefonene.

Mer informasjon finner du på produsentens hjemmeside

Egenskaper
UNSPSC 52161514
Sony WH-1000XM4B Trådløs hodetelefon med støyreduksjon Sort

Blåtann hodetelefon med høyoppløselig lyd og støyreduksjon

509726
WH-1000XM4B-VU
Lenker
Min side