Skip to main content
Til toppen

Allen & Heath SQ-5 48 kanals lydmikser

Varenummer: 501285
Produktnummer: AHT-SQ-5X
EAN: 6938122247222
inkl. mva.

Drevet av Allen & Heaths revolusjonerende XCVI 96 kHz FPGA-motor, er SQ-5 bygget for profesjonelle i de mest krevende applikasjonene for live lyd. SQ-5 leverer klasseledende høyoppløselig lyd med en ultra lav <0,7 ms forsinkelse, og gir deg uovertruffen kraft og lydfidelitet.

48 kanaler / 36 buss digital mikser

Drevet av Allen & Heaths revolusjonerende XCVI 96 kHz FPGA-motor, er SQ-5 bygget for profesjonelle i de mest krevende applikasjonene for live lyd. SQ-5 leverer klasseledende høyoppløselig lyd med en ultra lav <0,7 ms forsinkelse, og gir deg uovertruffen kraft og lydfidelitet. Mixeren har 16 forforsterkere ombord og 8 stereo FX-motorer med dedikerte returkanaler og tilgang til det anerkjente RackExtra FX-biblioteket. 12 stereomikser (konfigurerbar som grupper eller auxer) gjør SQ til den perfekte følgesvenn for oppsett til in-ear, mens automatisk mikrofonmiks reduserer belastningen i situasjoner med mange mikrofoner. SQ-5 gir deg alle verktøyene for å oppfylle ethvert krav, fra AV og bedriftsarrangementer til live-produksjoner og house of whorsip.

 

Kraftig prosessering

SQ er utstyrt med all prosessering du trenger for å lage den perfekte miksen. Hver av de 48 inngangene har HPF, en superrask port med side chain og filter, en musikalsk 4-bånds parametrisk equalizer og Peak / RMS kompressor for kontroll og utforming av nivåer og transienter. Mikseren har både en parametrisk og 28-bånds grafisk EQ sammen med kompressor som standard, alle klare til å slå inn når det er nødvendig. XCVI-kjernen tillater til og med at hver kompressor i SQ har sin egen parallelle bane, uten bekymringer for fase eller koherens.

Andre plugins også tilgjengelig

DEEP - DEEP Processing fra vårt prisbelønte dLive digitale miksesystem er brukt på utallige verdensreiser med internasjonale artister, og er nå tilgjengelig i din SQ.

Ingen tredjeparts maskinvare, ingen ekstra forsinkelse, ingen problemer - bare behandling av studiokvalitet på hver kanal.

RackExtraFX - RackExtra FX Add-Ons utvider SQs FX Rack med kraftige nye prosessorer.

Velg den perfekte prosesseringsserien, skreddersydd etter dine spesifikke behov.

dRackExtra FX

SQ er utstyrt med 8 stereo FX-motorer og leveres komplett med det anerkjente RackExtra-biblioteket, med emuleringer av legendariske klassiske reverb, gated reverb, delayer, modulatorer og mer. Hver motor har også sin egen dedikerte stereoretur, så du trenger ikke å bruke noen av de 48 inngangskanalene dine.


Kan utvides opp til 48 mikrofoner

SQ-5 har alle innebygde I/O-er du trenger for frittstående drift. Takket være den intelligente SLink-porten, kan SQ også utvides til totalt 48 mikrofoninnganger via en familie på 96 kHz og 48 kHz rack- og scenebokser (f.eks. AB168, AR2412, AR84 og DX168), noe som gjør den til en fleksibel mix'n'match-løsning for eiere av andre Allen & Heath digitale systemer. Du kan også koble SQ direkte til et annet SQ eller til og med et dLive-system.


Mikseopplevelse

Med hvert nye design strever Allen & Heath-teamet for å komme nærmere den ultimate mikseopplevelsen. SQs dashbord er sentrert rundt en 7-tommers kapasitiv berøringsskjerm med høy oppløsning, innrammet av en rekke lysende kodere med for å skape en intuitiv, integrert miks av klar visuell tilbakemelding og umiddelbar, praktisk kontroll. Kanaler og mikser kan dras og slippes til hvilken som helst stripe, med tilpasset navngivning og fargekoding på fargestripeskjermene, slik at du kan bygge et miksmiljø som speiler din egen arbeidsflyt. Hver stripe har vårt patenterte kromatiske kanalmålesystem, som gir deg et raskt nivåindikasjon takket være lysdioder med variabel lysstyrke og farge.


Designet for proffene

Vi vet at det levende miljøet kan være tøft på utstyr - det er derfor vi utviklet vårt mest straffende regime for testing og omprøving ennå for SQ. Fra sitt 3-lags, alt metallchassis til sin ekstruderte aluminiumsstang, har SQ enorm styrke og stivhet som ligger til grunn for det gode utseendet.

Dante, Waves, MADI og mer

SQ er midtpunktet i et voksende økosystem av apper, utvidere, lydnettverk, personlige miksere og mer, slik at du kan koble til, tilpasse og utvide til ditt hjerte. Det er også kompatibelt med ledende lydnettverksstandarder - legg til et lydnettverkskort som Dante, MADI eller Waves i SQs I / O-port, og du er klar til å integrere med installerte systemer, gi en digital FoH / Monitor-split og mer.

Avansert AMM

SQs avanserte automatiske mikrofonmikser (AMM) gjør det til et naturlig valg for miksing av konferanser, paneltaler og TV-show. De er også fullt integrert i mikseren, uten ekstra forsinkelse, så du trenger ikke å dirigere lyden til et internt DSP-rack eller et eksternt pluginsystem. To helt uavhengige 24-kanals AMM-er kan brukes i to soner eller kombineres til en enkelt 48-kanals AMM for større arrangementer.

Fleksibel flersporsopptak

Den integrerte SQ-disken gjør det raskt og enkelt å ta opp et 96 kHz multispor eller stereoopptak av showet direkte til en USB-nøkkel eller stasjon. Ingen programvareoppsett, ingen problemer med lydkortdrivere og ingen ekstra bærbar PC. SQ-Drive er også en smart måte å administrere walk-in-musikk på.

Det er også et innebygd 32 × 32 96 kHz lydkort for multitrack-opptak, backing-spor eller virtuelle lydkontrollapplikasjoner. Grensesnittet er Core Audio og ASIOTM-kompatibelt og leveres komplett med MIDI- og DAW-kontrollfunksjoner.


SQ-apper


Det er to viktige apper for SQ - SQ MixPad for ingeniører og SQ4You for artister.

SQ MixPad-appen er tilgjengelig gratis på iOS-, Android-, Windows- og macOS-plattformer, og tilbyr offline redigering og online kablet eller trådløs kontroll av de viktigste miksefunksjonene.

SQ4You er en personlig miksingsapp som følger med miksere i SQ-serien, slik at opptil åtte artister kan kontrollere sine egne monitormikser fra sine Android- eller iOS-enheter og frigjøre lydteknikeren til å fokusere på lyden i salen.


Ultimate IEM Mixer

Med ikke mindre enn 12 stereomikser, superlav forsinkelse og både parametrisk og grafisk EQ på hver miks, er SQ den perfekte følgesvenn for oppsett for monitoring i øret. SQs flyvennlige kompakthet og robuste byggekvalitet betyr at det ikke er noen grunn til å spille på husets monitorkonsoll igjen.

ME Personal Mixing System

SQ er fullt kompatibel med ME Personal Mixing System, slik at utøverne kan ta kontroll over sine egne monitormikser. Et hvilket som helst antall ME-1 og ME-500 personlige miksere kan kjedes fra da-mikserens SLink-port, eller fra en tilkoblet ekstern ekspander.


Egenskaper

 • 96 kHz FPGA-prosessering
 • 48 inngangskanaler
 • DEEP Behandling klar
 • 17 Faders / 6 lag
 • 12 stereomikser + LR
 • 3 stereomatrise
 • 8 Stereo FX-motorer + dedikerte avkastninger
 • 7”. kapasitiv berøringsskjerm
 • SLink-port for ekstern lyd / utvidelse
 • 64-kanals I/O-port for lydnettverk

 

 • 32 × 32 lydopptak via USB
 • SQ-Drive direkte opptak til USB
 • AES-utgang
 • Kromatisk kanalmåling
 • Integrert LED-belysning
 • Dedikerte fysiske kontroller
 • 8 tildelbare programvaretaster
 • Kanal LCD-skjermer
 • 19” rackmonterbar
Allen & Heath SQ-6 48 kanals lydmikser

Drevet av Allen & Heaths revolusjonerende XCVI 96 kHz FPGA-motor, er SQ-6 bygget for profesjonelle i de mest krevende applikasjonene for live lyd. SQ-6 leverer klasseledende høyoppløselig lyd med en ultra lav <0,7 ms forsinkelse, og gir deg uovertruffen kraft og lydfidelitet.

501286
SQ-6
Allen & Heath SQ-7 48 kanals lydmikser

Drevet av Allen & Heaths revolusjonerende XCVI 96 kHz FPGA-motor, er SQ-7 bygget for profesjonelle i de mest krevende applikasjonene for live lyd. SQ-6 leverer klasseledende høyoppløselig lyd med en ultra lav <0,7 ms forsinkelse, og gir deg uovertruffen kraft og lydfidelitet.

501287
AHT-SQ-7
Lenker
Min side