Skip to main content
Til toppen

Angelbird AV Pro Mk3 SSD disk 2 TB

Varenummer: 501649
Produktnummer: AVP2000MK3
EAN: 9120056584383
inkl. mva.

Profesjonell SSD designet for krevende lyd- og videooppgaver! Som profesjonell innen lyd og video vet du at når handlingen starter, er det ingen tid for å gjette - du og utstyret ditt må være klare og du handler enten med tillit eller risikerer å miste blinkskuddet. Har robust 9 mm deksel og høy kompatibilitet med kameraer, opptakere og spillere.

Med din tillit i tankene Angelbird AV PRO MK3 SSD ble bygget fra grunnen av med din tillit i tankene. AV PRO MK3 er designet og presisjons-produsert i Østerrike til krevende spesiNOkasjoner, og er spesialbygd for å levere lynrask lese/-skriveytelse og bunnsolid stabilitet. Og den er klar når du er - hver gang.

Skap med selvtillit Kreativ selvtillit kommer fra å stole på din erfaring, dine kunstneriske instinkter og verktøy. Medieproffene trenger utstyr de kan stole på for å gjøre jobben sin, år inn og år ut, uten oppstyr.

Viktige funksjoner

  • 2TB Lagringskapasitet
  • 2.5” Formfaktor
  • SATA III 6 GB/s grensesnitt
  • Opptil 560 OG 520 MB/s lese- og skrivehastigheter
  • 0.1 ms Tilgangstid
  • Temperatursensor og overbelastningsbeskyttelse
  • Stråle- og magnetsikker
  • Støt- og temperatursikker
  • ESD og overbelastningsbeskyttelse
  • Blackmagic Design og Atomos-sertiNOsert

Beskytt produksjonsarbeidet ditt ved hjelp av smartere lagring, takket være 2TB AV PRO MK3 SATA III 2,5” Internal SSD fra Angelbird. 2TB SSD er designet for profesjonelle innen lyd, video og foto fagfolk, og er sertiNOsert av Atomos og Blackmagic Design for bruk med deres respektive plattformer. Med sekvensiell lese-og skrivehastighet på opptil 560 og 520 MB/s, leverer denne driveren også vedvarende lese- og skrivehastighet på henholdsvis 540 og 520 MB/s. Videre har AV PRO MK3 sport et 6 GB/S SATA III-grensesnitt og har en tilgangstid på omtrent 0,1 ms.Ytelse er imidlertid ikke det eneste AV PRO MK3 tilbyr. I tillegg til ECC-minne, har denne driveren en Mean Time Before Failure, eller MTBF, på to millioner timer. Videre måles utholdenhet opptil 2400 terabyte skrevet og lagrede data kan beholdes i opptil ti år ved 25°C.

Av PRO MK3 er ment å overleve kravene til profesjonell bruk og har støt-og vibrasjonsmotstand, samt temperatursikkert design. I tillegg er denne driveren beskyttet mot stråler og magnetisk interferens, og har ESD-og overbelastningsbeskyttelse. Med et integrert solid gripehåndtak, inkluderer denne driveren støtte for TRIM og S.M.A.R.T.-overvåking, samt en begrenset 3 års garanti.

Stable Stream-teknologi Med Stable Stream-teknologi, er AV PRO MK3-lagring ment å gi skreddersydd lagring for fagfolk og kreative.

Solid gripedesign Angelbirds integrerte håndtak gjør at AV PRO MK3 kan fjernes sikkert og trygt, noe som minimerer sjansene for å skade driveren ved et uhell. Beskyttelse mot støt, temperatur, stråler og magneter SSD som er støtbestandig opptil 150 g og temperaturbestandig fra 20°C til 85°C, som også er beskyttet mot magnetisk interferens og stråling.

ESD og overbelastningsbeskyttelse AV PRO MK3 er har integrert ESD og overbelastningsbeskyttelse og beskytter arbeidet ditt og beskytter arbeidet ditt mot elektrostatiske utladninger og overforbruk.

S.M.A.R.T.,TRIM og ECC-støtte S.M.A.R.T. og TRIM-støtte tillater brukere å overvåke driveremperaturen og rengjøre eller tilbakestille SSD for optimal ytelse. ECC eller feilkorrigerende kode gjør at driveren kan oppdage og rette opp vanlige typer datakorrupsjon.

Kapasitet 2TB
Type SSD Intern
Lenker
Min side