Skip to main content
Til toppen

Panasonic AV-HSW10 IP Videomikser

Varenummer: 513050
Produktnummer: AV-HSW10E
EAN: 5025232954315
inkl. mva.

Kompakt HD videomikser med SDI/HDMI, NDI, NDI|HX, SRT og Streaming.

Kompakt Hybrid Baseband og IP Videomikser

AV-HSW10 er en kompakt videomikser for 1080p produksjon med kringkastingskvalitet og tilkoblinger av tradisjonell baseband video som 3G-SDI og HDMI, kombinert med IP videoformater som NDI og NDI|HX med tilleggslisenser, SRT og USB-C video-streaming. For broadband SDI og HDMI produksjon kommer denne mikseren med fire 3G-SDI og to HDMI innganger, med to 3G-SDI og én HDMI utgang for lokal videodistribusjon. Opp til tre IP videokilder med NDI, NDI|HX og SRT kan benyttes i en hybrid arbeidsflyt. 

Høykvalitets videoprosessering

AV-HSW10 støtter 10-bit prosessering og er utstyrt med funksjonalitet som frame synchronizer på alle innganger, genlock og ulike keyere.
Mikseren har også to RCA lydingganger for ekstern lyd i tillegg til embedded audio på digitale kilder. 

IP-tilkoblinger

NDI, NDI|HX og SRT støttes av mikseren med en ekstra tilleggslisens. 
Mikseren støtter også RTMP-protokoll for direkte streaming og USB-C video for webkonferanse tjenester. 

Intuitiv betjening

Brukerflaten er designet for enkel, men profesjonell betjening. Med taktile silikonbelagte knapper med konkav design og T-bar som på større miksere passer betjeningen for enkel en-persons betjening. To kanaler med keyere kan dedikeres som bilde-i bilde, lineær-, luminans- eller chromakey for høykvalitets komposisjoner. To AUX-busser er også støttet og gir fleksibilitet til å sende ulike kilder videre uten å berøre hovedproduksjonen. 

Multiviewer

Den innebygde multivieweren tillater opp til 16-split bilde på en enkelt skjerme. Oppsettet av multiviewer kan velges blant 10 ulike mønstre.

Software Kontrollpanel

For fjernbetjening over IP kan mikseren kontrolleres med Panasonic's Software Control Panel for videomonitorering og kildebytte. 
Multiview-bildene kan også sjekkes over nettverk. 
 

 

Lenker
Min side