Skip to main content
Til toppen

Behringer X-TOUCH MINI Universal USB/MIDI-Kontroller mikserkontroll

Varenummer: 509900
Produktnummer: X-TOUCH MINI
inkl. mva.

Ultrakompakt universell USB-kontroll Surface

Ultrakompakt universell USB-kontroll Surface gir deg kraften i produksjonsprogramvaren rett ved fingertuppene! Den brukervennlige og ekstremt allsidige X-TOUCH MINI gir deg praktisk kontroll overalt, med praktisk kontroll over alle populære DAW-er, instrumenter, effekter og belysningsapplikasjoner. La kreativiteten løpe løpsk når du får hendene av musen og inn på denne smarte lille kontrolleren!

Universal Control
Dagens DAW-er, instrumenter, effekter og belysningsapplikasjoner er designet for å samhandle med kontrollere som gjør det mulig for brukere å gjøre høypresisjonsendringer med minimal effektivitet. Innebygd Mackie Control *-emulering gjør at X-TOUCH MINI kan fungere med praktisk talt alle profesjonelle lydproduksjonsprogrammer du kan tenke deg – så snart du tar den ut av esken – ingen konfigurering kreves!

Kom raskt i gang med arbeidet
X-TOUCH MINI har en 60 mm masterfader med lang levetid og tolagsmodus for rask veksling mellom DAW og instrumentstyring – eller bytte mellom to programmer. For eksempel kan en DJ bruke ett lag for virtuelle synther - og det andre for å kontrollere belysningen under showet sitt. Eller en ingeniør i et bedehus kunne styre belysning på det ene laget og avspilling fra en DAW i det andre. Du kommer raskt i gang med å være kreativ, fordi MINI leveres med forhåndsbekreftede kontrollelementer for umiddelbar betjening rett ut av esken. Du står imidlertid også fritt til å tilpasse opplevelsen med vår gratis, nedlastbare og brukervennlige redigeringsapp.

Egenskaper
Tilkobling USB
X-TOUCH COMPACT, Universal USB/MIDI-Kontroller, mikserkontroll, Behringer

Universal USB/MIDI-kontroller med 9 berøringsfølsomme motoriske fadere

509899
X-TOUCH KOMPAKT
Lenker
Min side