Skip to main content
Til toppen

Century Optics VS-07CV-DVX-B1, 0,7x vidvinkelkonverter for Panasonic DVX100 brukt

Varenummer: 513619
Produktnummer: VS-07CV-DVX
Century Optics
inkl. mva.

Tilstandskode: 2

Century presisjonsoptikk 0,7x vidvinkelomformerobjektiv for Panasonic AG-DVX100A og AG-DVX100 (zoom gjennom) Dette 0,7x vidvinkelomformerobjektiv er for Panasonic AG-DVX100A og AG-DVX100 videokameraer. Vidvinkelkoeffisienten er 0,7x, noe som gir en 30% bredere vinkel enn originalobjektivet ditt.

Den resulterende brennvidden er 3,1–31,5 mm med en horisontal synsvinkel på 75–9°. Dette objektivet monteres med bajonett direkte på objektivet til AG-DVX100A og AG-DVX100.

  • Gir 30 % bredere synsvinkel
  • Bajonettfestene festes direkte til linsen på AG-DVX100A- og AG-DVX100-videokameraene
  • Multibelagte glasselementer gir ultraskarpe bilder uten uønsket forvrengning eller kromatisk aberrasjon

Tilstandskode*

Denne varen har en tilstandskode. Denne koden beskriver den generelle tilstanden for produktet. Tilstandskoden settes etter en faglig vurdering. Tilstandskode 1-4 er også omfattet av garantiordningen på 3 måneder + 3 måneder reklamasjon dersom annet ikke er avtalt eller beskrevet. Tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

Tilstand
Tilstandskode: 2
Original emballasje medfølger: Nei
Medfølgende tilbehør: 

Garanti og reklamasjon
Denne varen er brukt og selges som den er. Vi gir 3 måneder bruktgaranti på alle bruktvarer dersom ikke annet er avtalt. Merk at varer med tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

 

Alt utstyret blir sjekket av autorisert verksted og/eller fagperson hos oss og utstyret blir merket med en tilstandskode. Det er 3 måneders garanti på alt bruktutstyr.

Tilstandskoder
Alle brukte varer har en tilstandskode. Denne koden beskriver den generelle tilstanden for produktet. Tilstandskoden settes etter en faglig vurdering av oss. Tilstandskode 1-4 er også omfattet av garantiordningen på 3 måneder dersom annet ikke er avtalt eller beskrevet. Tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

Oversikt over tilstandskoder for brukte varer:

  1. I topp stand uten slitasje eller merker i original embalasje
  2. Lite brukt, lite til ingen slitasje eller merker
  3. Brukt, i god stand med noe slitasje
  4. Mye brukt og med tydelig slitasje
  5. Fungerer, men har feil og mangler. Se beskrivelse for detaljer. MERK: Ingen bruktgaranti/reklamasjonsrett.
Lenker
Min side