Skip to main content
Til toppen

Clearone CLO-910-156-250 Bordmikrofon DEMOBRUKT

Varenummer: 502875
Produktnummer: CLO-910-156-250
inkl. mva.

Tilstandskode: 2

ClearOne bordtelefon

Med enkel tilkobling via en USB-port, kobler ClearOne  bordtelefon enkelt til en bærbar PC eller stasjonær datamaskin. ClearOne telefonen kan også få strøm via USB-tilkoblingen for å gi en mobil, plassbesparende løsning. Denne høyttalertelefonen er ideell for små møterom eller styrerom, eller som en profesjonell konferansetelefon for et hjemmekontor.

ClearOne bordtelefonen integreres sømløst med Microsoft Lync UC-servere. Ingen vanskeligheter med installasjon eller konfigurasjon. ClearOne kan også utføre lydjusteringer, ekko kanselleringsverktøy og andre automatiske funksjoner. Manuelle funksjoner inkluderer administrasjon av 1-6 konferansedeltakere og mer.

 

 

Tilstandskode*

Denne varen har en tilstandskode. Denne koden beskriver den generelle tilstanden for produktet. Tilstandskoden settes etter en faglig vurdering. Tilstandskode 1-4 er også omfattet av garantiordningen på 3 måneder + 3 måneder reklamasjon dersom annet ikke er avtalt eller beskrevet. Tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

Tilstand
Tilstandskode: 2
Original emballasje medfølger: Nei
Medfølgende tilbehør: 

Garanti og reklamasjon
Denne varen er brukt og selges som den er. Vi gir 3 måneder bruktgaranti på alle bruktvarer dersom ikke annet er avtalt. Merk at varer med tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

 

Alt utstyret blir sjekket av autorisert verksted og/eller fagperson hos oss og utstyret blir merket med en tilstandskode. Det er 3 måneders garanti på alt bruktutstyr.

Tilstandskoder
Alle brukte varer har en tilstandskode. Denne koden beskriver den generelle tilstanden for produktet. Tilstandskoden settes etter en faglig vurdering av oss. Tilstandskode 1-4 er også omfattet av garantiordningen på 3 måneder dersom annet ikke er avtalt eller beskrevet. Tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

Oversikt over tilstandskoder for brukte varer:

  1. I topp stand uten slitasje eller merker i original embalasje
  2. Lite brukt, lite til ingen slitasje eller merker
  3. Brukt, i god stand med noe slitasje
  4. Mye brukt og med tydelig slitasje
  5. Fungerer, men har feil og mangler. Se beskrivelse for detaljer. MERK: Ingen bruktgaranti/reklamasjonsrett.
Lenker
Min side