Skip to main content
Til toppen

Datavideo TP-650MKII ENG Prompter for iPad opptil 15,6"

Varenummer: 514370
Produktnummer: TP-650MKII
EAN: 672255007167
inkl. mva.

Enkel å bruke nettbrett-teleprompter: ENG og frittstående konfigurasjoner

TP-650 MARK II teleprompter kan brukes med ENG-stil kameraer, der kameraet er montert direkte på teleprompteren, eller med hvilket som helst kamera i frittstående konfigurasjon.

Profesjonell teleprompting gjort enkelt

Maskinvare bygget for å tåle de krevende forholdene under profesjonelle opptak og programvare med avanserte funksjoner. Våre telepromptere er designet for å være enkle og lette å betjene av talenter eller fjernoperatører. Vi bruker et speil med høy kvalitet og lavt jerninnhold, noe som betyr at speilet ikke har noen fargetone.

Presenter med selvtillit: Datavideo TP-650 MARK II Teleprompter

Datavideo TP-650 MARK II er en profesjonell teleprompting-løsning designet for å gjøre skriptlesing enkel for presentatører, talere og kringkastere. TP-650 MARK II har også en rekke avanserte funksjoner, som justerbar lesehastighet, skriftstørrelse og farge, slik at presentatører kan tilpasse visningen etter eget ønske.

I tillegg er denne teleprompteren kompatibel med forskjellige størrelser på ENG-kameraer og kan enkelt monteres på et stativ for ekstra bekvemmelighet. Med Datavideo TP-650 MARK II har teleprompting aldri vært enklere.

Egnet for nettbrett opp til 15,6''

TP-650 MARK II har et enda større speil og er designet for å romme store nettbrett, inkludert 12,9" iPad Pro, for å gi brukeren en flott visuell opplevelse mens de bruker teleprompteren.

TP-650 MARK II kan plassere hvilket som helst nettbrett med en minimumsbredde på 145 mm og maksimum på 265 mm, målt i portrettretning.

Valgfri Bluetooth- og kablet fjernkontroll

WR-500 kan brukes til å kontrollere vår kraftige dvPrompter Plus-app i kablet eller Bluetooth-modus. Kontrolleren lar deg pause og gjenoppta rulling, øke og redusere hastigheten, øke og redusere skriftstørrelsen, hoppe til spesifikke punkter i skriptet (pauser) og bytte mellom skript i spillelisten. WR-500 følger ikke med i pakken.

dvPrompter Plus: Fleksible kontrollopsjoner
dvPrompter Plus støtter direkte talentstyrt kontroll via vår WR-500 Wired/Bluetooth-fjernkontroll eller fjernkontroll via IP ved hjelp av en hvilken som helst nettleser.

Begge alternativene lar deg pause og gjenoppta rulling, øke og redusere hastigheten, øke og redusere skriftstørrelsen, hoppe til spesifikke punkter innen skriptet (pauser) og bytte mellom skript i spillelisten. Valgfritt kan du koble til Contour Shuttle Xpress til datamaskinen som er tilkoblet IP for enda mer subtil kontroll.

dvPrompter Plus: Fjernovervåking via WiFi eller Ethernet
Kontroller og overvåk prompteren over et lokalt nettverk ved hjelp av enhver enhet med en moderne nettleser.

dvPrompter Plus: Kraftig Rich Text Editor
Du kan fjernendre skriftstørrelse, -type, farge og justering på en per skript-basis og til og med bruke flere forskjellige skrifter innenfor et enkelt skript. Editoren støtter også innebygging av bilder og oppretting av spillelister fra flere skript.

dvPrompter Plus: Synkroniser flere nettbrett via IP*
Koble flere telepromptere sammen ved hjelp av vår unike IP-synkronisering over Ethernet eller WiFi.

*Krever kjøp i appen

Støtter PowerPoint- og Keynote-slides*
I tillegg til tekstbaserte skript kan du nå importere PowerPoint- eller Keynote-presentasjonsslider via webgrensesnittet. Slider kan styres ved hjelp av WR-500-hardwarekontrollen eller det webbaserte fjernkontrollgrensesnittet. dvPrompter Plus støtter sømløs bytte mellom tekstbaserte skript og slides, du kan til og med legge til slides og tekstbaserte skript i en spilleliste.

dvPrompter Plus støtter speiling av slides i sanntid, slik at innholdet vises riktig selv når det sees gjennom speilglass.

Sanntidsredigering*
Avbryt direktesendinger med siste nytt eller hastemeldinger, endre enkelt skriptet via webgrensesnittet og se det oppdatere i sanntid.

Prompter type Kamera
Egenskaper
Produktets vekt 3300.0 g
Lenker
Min side