Skip to main content
Til toppen

Glensound GS-CU001B MkII V1 Kommentatorboks 3 kanaler

Varenummer: 508619
Produktnummer: GS-CU001B/1
inkl. mva.

Kommentatormikser for tre med elektronisk balansering

  • Posisjoner for 3 kommentatorer med 3 mikrofon-/linjeinnganger med 48V fantommating.
  • Individuelle utganger i tillegg til en mikset utgang.
  • 5 eksterne innganger for overvåking pluss sidetone.
  • Utgangskompressor/limiter.
  • 3 felles talkback-utganger med Config+ trykknapper.
  • 7-segments LED PPM. Elektronisk balansering.

GS-CU001B Mk II er en svært allsidig kommentarenhet. Den ble designet etter nært samarbeid med sluttbrukere, og resultatet er en frittstående enhet som tilbyr et bredt spekter av fasiliteter. Den trives like godt på tribunene som den gjør i et studio.

Mk II-versjonen

Mk II-versjonen legger nå til følgende som standardfunksjoner:
- 48V fantommating
- oppgradert inngangsgain-potensiometer
- inngangsgain-område økt fra -20 til +10 dB
- GPOer (General Purpose Outputs) på mikrofon- og talkback-knapper for å tillate integrasjon med hovedintercom eller talkback-system

VERSJON 1 (EE): Denne versjonen har elektronisk balanserte lydinngangs- og utgangskretser.

Innganger
Tre frontpanel innganger som kan byttes mellom mikrofon/linje, med valgbar 48V fantommating. Forsiden har også en justeringspot for gain. Mikrofon av/på-brytere kan velges i av/på-modus eller hoste-modus. Det er en global lavfrekvenskutt som kan velges av eller på, og en forhåndsinnstilt kompressor/limiter per inngang.

Utganger/Talkback
Hver inngang har en direkte diskret utgang på baksiden sammen med en miks av alle inngangene, alt på XLR. Miksutgangen er også tilgjengelig på en ubalansert 3,5 mm jack-kontakt for lokal opptak. Direkte utgangsnivåene kan settes i 3 posisjoner:

1: 0 dB + limiter: Dette er normal drift, og det begrenser toppnivåene.
2: 0 dB: Dette mater utgangen med et ukomprimert nominelt nivå på 0 dB, for når toppsignalet vil bli kontrollert av eksternt utstyr.
3: -20 dB: Dette mater utgangen med et nominelt nivå på -20 dB og gir ekstra headroom.

Det er 3 vanlige talkback-kretser med individuelle knapper på de to viktigste kommentatorseksjonene (Posisjon B's inngang kan ikke byttes til en talkback-utgang). Driften av talkback-knappene har Config+ for konfigurering i forskjellige moduser.

Monitorering
Det er to hovedkommentator monitoreringsseksjoner, hver med to separate 6,35 mm A- eller B-gauge jack-kontakter for hodetelefoner. På denne måten kan senterposisjon B-kommentatoren velge å dele monitoreringen av kommentator A eller C. Det er 5 vanlige eksterne kilder tilgjengelige for monitorering, pluss en ekstra kontroll som er summen av de andre 2 kommentatorene/inngangene. Hver av de 6 potene har variabelt nivåkontroll og venstre/begge/høyre-bryting som tillater kommentator A og C å oppnå ønsket miks- og balansenivå. Sidetone-kontrollen er plassert på baksiden for at kommentator A og C kan justere nivået på sin egen stemme. Det er en 7-segments LED PPM-måler.

Strøm
Det er en intern switchmode strømforsyning som aksepterer 100-250V AC, og en ekstern strøm inngang via en 4-pins XLR 9-18V DC.

Flight case
Etter populært krav er nå en slitesterk polypropylen flightcase tilgjengelig for hele GS-CU001-serien. Den har hengsler med lang levetid, låser som er enkle å bruke og laget av slitesterk polypropylenplast som vil vare i mange år. Internt er kassen foret med utskåret skum med medium tetthet. De allsidige utskjæringene kan tilpasses for å akseptere hvilken som helst av de forskjellige størrelsene GS-CU001-enheter. En annen liten utskjæring er egnet for to HMD25-headset og strømkabel.

Modifikasjoner
GS-CU001 er et komplett og allsidig basissystem og Glensounds mest populære kommentarenhet. Det er derfor et perfekt utgangspunkt for tilpassede krav. Dette har resultert i mange tilpassede modifiserte enheter, noen nevnt ovenfor og noen ikke. Vi er alltid glade for å undersøke spesifikke krav du måtte ha. For å gi deg en idé om hva som er mulig, er her noen av modifikasjonene vi tidligere har designet for andre:

- Lagt til GPIO på en 9-pinners D-type
- Flyttet sidetone-kontrollen til toppanel på en full størrelse potensiometer
- Lagt til en talkback-kanal og monitorering mellom A- og C-kommentatorposisjonene (GS-CU001D og E)
- Uavhengige monitoreringsinnganger for kommentator A og C (GS-CU001E)
- Ekstra mikrofon passive utganger (GS-CU001E)
- Lagt til en ekstra hodetelefonmonitoreringsinngang (GS-CU001G)
- Lagt til to mikrofoninnganger for kommentator A og C med en enkel vekslebryter mellom dem (GS-CU001L)

Andre versjoner er tilgjengelige:

VERSJON 3 (TT): Har transformatorbalanserte innganger og utganger med høykvalitet Llundhall-transformatorer på de individuelle mikrofonutgangene.

Versjoner av GS-CU001 Mk II Kommentarboks

- GS-CU001B - Standardversjon.
- Størrelse 277 x 266 x 105 mm

- GS-CU001B/1: Med elektronisk balanserte lydinngangs- og utgangskretser.
- GS-CU001B/2: Med elektronisk balanserte innganger med transformatorbalanserte utganger.
- GS-CU001B/3: Med transformatorbalanserte innganger og utganger med

Egenskaper
Tilkobling XLR, JACK, Minijack
Strøm AC100V-240V 50/60Hz
Farge Sort
Lenker
Min side