Skip to main content
Til toppen

Hama 5411 Water for montering i blitssko

Varenummer: 500912
Produktnummer: 5411
EAN: 4007249054111
inkl. mva.

33 x 19 x 23 mm, 2 lys, 2 bobbler (for å få kameraet i riktig posisjon, vannrett eller loddrett) Monteres i kameraskoen

Hvis kameraet ditt ikke har innebygd libelle/water, er Hama kameravater et tilbehør som ikke burde mangle i kameravesken din! Å ta fantastiske bilder av  solnedgangen over havet kan være en drøm for enhver profesjonell eller amatør fotograf, men å fange en horisont i riktig nivå kan være ekstremt vanskelig uten hjelpemidler.

Den lille LCD-skjermen på de fleste kameraer gjør lite for å vise deg om du har klart å ta et bilde i riktig nivå, og du må gjette til du kommer hjem og overfører bildene til datamaskinen. Fjern gjettingen med Hama kamera vater; den lille og lette konstruksjonen gjør at den enkelt kan passe inn i hvilken som helst kameraveske uten å ta opp verdifull plass for andre kameragadgets.

Du kan raskt og enkelt sette på og ta av vateret i blitsskoen når du ønsker å bruke det. Kameravateret har to boblenivåer, slik at du kan ta bilder i landskapsperspektiv eller vippe kameraet til siden for å tillate portrettopptak også. Nesten alle perspektiver kan fanges med vateret. Forsikre deg om at bildene dine alltid er profesjonelt i vater med kamera vateret fra Hama.

Lenker
Min side