Skip to main content
Til toppen

Hollyland HL-MARS 4K Trådløs Videolink

Varenummer: 514357
Produktnummer: HL-MARS 4K
EAN: 6970758743921
inkl. mva.

Sender og mottaker for trådløs videooverføring med HDMI eller SDI med 150 meter rekkevidde (fri sikt). Støtter overføring av videosignaler opp til 4K30p.

MARS 4K

4K UHD-videooverføring
Mars 4K støtter 4K UHD-videooverføring med 30 bilder per sekund for kresne videografer som leter etter produksjonskapasitet med høy oppløsning. Mars 4K støtter også FHD- og HD-formater med varierende bildefrekvens – 24p, 30p og 60p.

150 m LOS-rekkevidde og 0.06 s ultralav latens
Mars 4K oppnår en utrolig LOS-rekkevidde på 150 meter og har ultralav latens på 0,06 s. Den oppgraderte dual-core codec-brikken kan utføre dataoverføringshastighet på 12 Mbps. *LOS-området på 150 meter er basert på interferensfrie laboratoriemålinger.

HDMI og SDI-doble grensesnitt
Mars 4K støtter HDMI og SDI-inngang og -utgang for utvidet tilkobling og kompatibilitet. SDI gir utvidet fleksibilitet for bildefrekvens for standard kringkastings- og produksjonsbildefrekvens (desimalpunktsfrekvens) og kompatibilitet gjennom produksjon og etterproduksjon.

Fleksible overvåkingsalternativer
Mars 4K-senderen er kompatibel med opptil to mottakere eller fire mobile enheter med appen installert. Opptil fire mobile enheter med appen installert gjør det mulig for maksimalt fire parter (for eksempel regissør, produsent, lysdesigner og lydpersonell) på stedet å overvåke opptak samtidig.

Operasjonell effektiv designformfaktor
Mars 4K er utstyrt med overlegen korrosjon og slitestyrke for enestående holdbarhet. Med demonteringsfrie antenner i kulestil optimaliserer den gjennomtenkte formfaktoren for design driftsfunksjonaliteten for raske konfigurasjoner.

Smart kanalskanning og valg
Alternativer for kanaltilordning gir mulighet for interferensfri overføring. En stabil tilkobling er mulig automatisk ved oppstart. Smart kanalskanning hjelper deg med å bestemme hvilke som er opptatt og valgbare.

LCD-skjerm i farger med en eksklusiv knapp i vippestil
Mars 4K har en farge-LCD med et brukervennlig UI-design som muliggjør raske konfigurasjoner og statuskontroller. Den unikt designede gamepad-stilknappen forbedrer opplevelsen med driftsoppsett betydelig.

Flere alternativer for strømforsyning
Mars 4K støtter et bredt spekter av DC-strømalternativer - 6V til 16V, NP-F-batterier og USB type-C ladere.

Nøkkelfunksjoner:
- 4K UHD
- 150m LOS-rekkevidde
- 0,06s lav latens
- SDI- og HDMI-støtte
- Kringkasting og produksjonsramme-frekvens
- Fleksible overvåkingsalternativer
- Smart kanalskanning og valg
- Flere alternativer for strømforsyning

I esken:
Sender x1
Mottaker x 1
Antenne x 5
Kald sko x 1
Type-C OTG omformer x 1
Selvlåsende DC-adapter x 1
Brukerhåndbok x 1
Garantikort x 1
Utvidelsestilbehør x 1

SWIT CURVE500+ Trådløs videolink HDMI 150m

Trådløs videooverføring med HDMI inn/ut og 150m rekkevidde. Mottaker har også USB Capture funksjon.

511371
CURVE500+
SWIT FLOW500 Trådløs videolink

FLOW500 er et trådløst sender/mottaker sett for HDMI og HDSDI video med embedded audio og veldig liten forsinkelse - noe som gjør den ypperlig for livestream og sport.

500073
FLOW500
Lenker
Min side