Skip to main content
Til toppen

Hollyland Lark M1 Duo trådløst mikrofonsystem med to sendere og ladeboks

Varenummer: 512352
Produktnummer: LARK M1-1:2
EAN: 6970758743006
inkl. mva.

Kompakt trådløst mikrofonsystem med to sendere og en mottaker. Utgang for iPhone/iPad(Lightning) , Android(USB-C) og 3,5mm for kamera

Lark M1 er et kompakt trådløst mikrofonsystem i en slank og kompakt utforming. Designet for YouTubere, vloggere, live streamere og alle andre som ønsker lyd av høy kvalitet.

  • HearClear støyreduksjon
  • Lade & lagre To-i-ett
  • Enkel å bruke Plug and Play-design
  • Lite og lett design
  • Hi-Fi lydkvalitet
  • Stabil tilkobling
  • 200 m rekkevidde i fri sikt med statisk sender og mottager(40m ved bevegelse)
  • Bred kompatibilitet

HearClear støyreduksjon med ett klikk Hollylands innovative HearClear Smart støyreduksjons-teknologi som kan skrus på med ett klikk. Banebrytende DSP og den revolusjonerende algoritmen for støyreduksjon gir opptakskvalitet med høy ytelse i praktisk talt alle opptaksmiljøer. Du kan stole på den avanserte HearClear-funksjonen som filtrerer ut omgivelsesstøy for klare taleopptak. Ved å slå av denne funksjonen, gir det en rikere lydatmosfære for en sanntidseffekt.

Ultra-Mini lade & lagre To-i-ett-design
M1 er virkelig kompakt og veier kun 11,8 g og bare 1cm i tykkelse. Denne kompakte mikrofonen er lett nok til at den kan festes på nesten alle krager. Ladeetuiet er designet både for lading og lagring av to sendere og mottakeren for optimal brukstid og bærbarhet. TX: Opptil 8 timers opptakstid med en full oppladning RX: Opptil 8 timers arbeidstid med full opplading. Kontinuerlig opptakstid: Opptil 20 timer full ladetid - Ladeetui, RX og TX: 1,5 timer via USB-C Note: Hver TX, RX og ladeenhet har en USB - C-port for direkte lading.

Kraftig evne til selvtilpasning for profesjonelle resultater
M1 har en kraftig selvadaptiv algoritme for lydbehandling som styrer og forenkler driften for enkelt å oppnå profesjonelle resultater hver gang. Den intelligente enhets-identifikasjonen er klar til bruk direkte fra ladeetuiet og justerer automatisk innstillingene for mobil- og kameravolum, uten behov for kjedelige manuelle innstillinger. Merk: Avanserte innstillinger tillater manuell paring og funksjoner for modusbytte.

Hi-Fi lydkvalitet, rike lysdetaljer
Ved å ta i bruk LC3 Codec-teknologi, har Lark M1 en forbedret samplingsfrekvens på opptil 48kHz/16bit, så dens rundstrålende mikrofon tar opp vokallyder med utrolig rike detaljer.

200m lang trådløs avstand
Oppnå et profesjonelt, uavbrutt opptaksresultat med M1 sine interferensfrie åpne romavstander på opptil 200m (LOS - lab testresultater) og den eksklusive teknologien for automatisk frekvensteknologi.

Enkel og elegant Klipp slik du liker det
M1 sin buede kant og matte UV-malte overflate gjør den behagelig å bære og akustisk ytelse er optimalisert av et teksturert skin og et elegant metallnett.

Bred kompatibilitet
Støtter kameraer, iOS, Android-telefoner, nettbrett eller datamaskinforbindelse med fire kabler som brukere kan velge mellom i henhold til ønsket enhet: Standard 3,5mm TRS-til-TRS (for kameraer) standard 3,5mm TRS-til-TRRS patch-kabler (for datamaskiner/telefoner med 3,5mm grensesnitt) Valgfri 3,5 mm TRS-til-lightning (for iPhone/iPad). Valgfri 3,5mm TRS-til-type-C (for Android iPhones) Merk: Holly originale patch-kabler anbefales for å unngå problemer med kompatibilitet. Banebrytende DSP-EN og den revolusjonerende algoritmen for støyreduksjon gir opptakskvalitet med høy ytelse i praktisk talt alle opptaksmiljøer.

Lenker
Min side