Skip to main content
Til toppen

Hollyland SOLIDCOM C1-6S Trådløs Full Duplex Intercom System m/6 Headsets

Varenummer: 513575
Produktnummer: SOLIDCOM C1-6S
EAN: 6970758743136
inkl. mva.

Systemet opererer i 1,9 GHz-båndet, noe som gir et pålitelig overføringsområde på opptil 350m radius.

1,000FT Full-Duplex Wireless Intercom Headset System
Solidcom C1 full dupleks trådløse intercom headset-system tar i bruk den avanserte DECT 6.0-teknologien. Det er Hollylands første trådløse og selvforsynte headset med kommunikasjonsløsning og eksepsjonell lydklarhet. Systemet opererer i 1,9 GHz-båndet, noe som gir et pålitelig overføringsområde på opptil 350m radius (LOS).

Uanstrengt samtaleflyt
Håndfri drift maksimerer teamets produktivitet.
Hvert headsett er utformet med en mangfolds-ordning med to antenner som forsterker kapasiteten for anti-interferens og garanterer sikker og konstant teamkommunikasjon i komplekse miljøer.

Trådløst, selvforsynt headset for kommunikasjonsløsning
Uten beltepakke eller basestasjon har den en bærbar og håndfri koordinerende opplevelse for en medieproduksjon eller et team som krevet vedvarende talekommunikasjon i sanntid i sosialt distanserte arbeids-scenarioer.

Klar til bruk, enkel å bruke
Headsettene kobles automatisk til med det samme. Lad opp for å starte dagen.

Komfortabel å ha på seg hele dagen
Hvert enkelt headsett veier kun 168g, noe som er lettere enn en iPhone12. Det gir deg en komfortabel bruksopplevelse i mange timer. Headsettet er laget med PC-ABS-materialer, noe som garanterer enestående fleksibilitet og holdbarhet.

Utskiftbare øreputer
On-ear skum og over-ear puter for ulike slitasje-preferanser. Lett å erstatte og gratis å dele.

Oppladbart og utskiftbart batteri for lengre arbeidstid
Hvert intercom-headsett leveres med et ekstra litiumbatteri for praktisk feltutskifting og holder systemene i gang med minimal nedetid. Batteriene kan lades eksternt av en dedikert flerportslader. Det tar 2,5 time for full lading av hvert batteri, noe som støtter opptil 10 timer kjøretid for et eksternt headsett og 5-6 timer driftstid for et hovedheadsett avhengig av antall eksterne hodetelefoner som er koblet til.

Wideband-lydkvalitet for presis koordinering
Solidcom C1 intercom-headset støtter Wideband-frekvensrespons fra 150Hz til 7KHz og førsteklasses AEC-ytelse (Acoustic Echo Cancellation). Det sikrer også autentisk og klar lydkvalitet for effektivt teamarbeid. Det er utstyrt med en retningsbestemt mikrofon som fanger høyttalerens stemme nøyaktig, samtidig som uønsket støy minimeres. Det gir systemet en uanstrengt samtaleopplevelse selv i støyende omgivelser.

Holder kontakten i en dekningssone på 396 meter (1000 fot)
Senderen/mottakeren som er innebygd i Solidcom C1-hovedheadset skaper en pålitelig og trådløs kommunikasjonsradius på opptil 1000 fot. Teamet ditt kan holde kontakten og bevege seg fritt på en større begivenhet, filmsted eller arbeide på et masseområde. Solidcom C1 HUB-basen gir samme skaladekning.

Forbedret stabilitet og sikkerhet med DECT 6.0
Solidcom C1 er bygget på den kraftige DECT 6.0-plattformen og kan forhindre at personer utenfor systemet hører samtalen din med krypteringsteknologi. Det gir god overføringsstabilitet med doblet brukerkapasitet på kommunikasjonskanalen.

Lås opp flere funksjoner med HUB-distribusjon (tilgjengelig som tilbehør)
Fortsett å snakke på farten med AB Grouping
HUB-basen kan holde teamet tilkoblet når det er batteridrevet og tilbyr et overføringsområde på 350 meter, samt to kommunikasjonskanaler for teamet.

Flere måter å lade opp HUB-basen på
Solidcom C1 HUB-basen har tre porter, noe som gir flere batteristrømforsyninger fra to NP-F-batterier og/eller ett V-Mount-/G-Mount-batteri (etter eget valg).
*Merk: *Solidcom C1-pakken inkluderer ikke batterier til HUB-basen.

Opptil tre systemer med Cascade-tilkobling
Solidcom C1 HUB-basen kan kobles med opptil tre systemer via IP-nettverk, 2-tråds eller 4-tråds grensesnitt for lydinngang. Det møter mer komplekse driftskrav i det virkelige liv.

“ANNOUNCE” ved hastverk
HUB-stasjonen har en “ANNOUNCE”-funksjon. Ved å aktivere funksjonen demper systemet alle headset, slik at hele mannskapet kan høre direkte instruksjoner eller kommandoer fra HUB-basen i nødstilfeller.

UAC-funksjon
Hub-stasjonen kan kobles til datamaskinen eller PCen for elektronisk møte eller live-streaming. Overvåkingsfunksjonen for samtalestatus vil komme ut i neste runde.

I esken

 • 1 × Master headset (med rødt navneskilt)
 • 5 × Eksternt headset (med blått navneskilt)
 • 1 × Ladeetui
 • 6 × Over-ear skinnpute
 • 12 × Batterier
 • 6 × Mikrofonpute
 • 1 × DC-adapter
 • 6 × On-ear skumpute
 • 1 × USB type-A til type C-kabel
 • 1 × Oppbevaringsetui
 • 1 × Bruksanvisning
 • 1 × Garantikort
Lenker
Min side