Skip to main content
Til toppen

Hollyland SOLIDCOM C1-8S Trådløs Full Duplex Intercom System m/8 Headsets

Varenummer: 512169
Produktnummer: SOLIDCOM C1-8S
EAN: 6970758743143
inkl. mva.

Full-dupleks trådløst intercom-hodesett-system Solidcom C1 full-dupleks trådløst intercom-hodesett, som tar i bruk den avanserte DECT 6.0-teknologien, er Hollands første ekte trådløse og selvstendige hodesettkommunikasjonsløsning med eksepsjonell lydklarhet. Systemet opererer i 1,9 GHz-båndet, noe som gir en pålitelig overføringsrekkevidde på opptil 350 m radius (LOS).

Uanstrengt samtaleflyt. Håndfri betjening maksimerer teamets produktivitet.
Hvert hodesett er designet med en dual-antenne-diversitetsplan som forsterker anti-interferens-evnen, noe som garanterer sikker og konstant teamkommunikasjon i komplekse miljøer.

Ekte trådløs, selvstendig kommunikasjonsløsning med hodesett. Uten beltepakke eller basestasjon tilbyr den en svært bærbar og håndfri koordineringsopplevelse for medieproduksjonsteam eller ethvert team som ønsker sanntids ikke-blokkerende talekommunikasjon i sosialt distanserte arbeidsscenarier.

Klar ut av esken, enkel å bruke. Hodetelefonene kobles automatisk til rett ut av esken. Slå på for å starte dagen.

Komfortabelt å bruke hele dagen. Hvert enkelt hodesett veier bare 168 g, noe som er lettere enn en iPhone12, og gir en behagelig bæreopplevelse i lange timer. Hodesettet er utsøkt utformet med PC-ABS-materialer, noe som garanterer enestående fleksibilitet og holdbarhet.

Utskiftbare øreputer. On-ear-skum og over-ear-puter er tilgjengelig for ulike brukspreferanser. Enkel å bytte ut og gratis å dele.

Oppladbart og utskiftbart batteri for lengre arbeidstid. Hvert intercom-headset leveres med et ekstra litiumbatteri for praktisk utskifting i felten, slik at systemene holdes i gang med minimal nedetid. Batteriene kan lades eksternt med en dedikert lader med flere porter. Hver tar bare 2,5 timer for en full lading som støtter opptil 10 timers driftstid for et eksternt hodesett og 5-6 timers driftstid for et hovedhodesett, avhengig av antall eksterne hodesett som er tilkoblet.

Bredbånds klar lydkvalitet for presis koordinering. Med støtte for en bredbåndsfrekvensrespons fra 150Hz til 7KHz og førsteklasses AEC-ytelse (Acoustic Echo Cancellation), sikrer Solidcom C1 intercom-hodesettene autentisk og klar lydkvalitet for effektivt teamarbeid. Systemet er utstyrt med en retningsmikrofon som fanger opp høyttalerens stemme nøyaktig og minimerer uønsket støy, og gir en uanstrengt samtaleopplevelse selv i støyende omgivelser.

Forbli tilkoblet i dekningssonen. Transceiveren som er innebygd i Solidcom C1-masterhodesettet, skaper en pålitelig trådløs kommunikasjonsradius på opptil 350 meter. Så teamet ditt kan holde kontakten og bevege seg fritt på et større arrangement, filminnspillingssted eller masseoperasjon. Solidcom C1 HUB-basen gir samme skala dekning.

**Forbedret stabilitet og sikkerhet med DECT 6.0 **. Bygget på den kraftige DECT 6.0-plattformen, kan Solidcom C1 forhindre at personer utenfor systemet hører samtalen din med brukt krypteringsteknologi; og gir utmerket overføringsstabilitet med doblet brukerkapasitet på kommunikasjonskanalen.

Lås opp flere funksjoner med HUB-distribusjon (tilgjengelig som tilbehør). Fortsett å snakke på farten med AB-gruppering HUB-basen kan holde teamet tilkoblet på farten ettersom den er batteridrevet, og tilbyr en overføringsrekkevidde på 350 m og to kommunikasjonskanaler for teamet.

Flere måter å lade opp HUB-basen på. Solidcom C1 HUB-basen har tre brønner, som tillater flere batteristrømforsyninger fra to NP-F-batterier og/eller ett V-Mount- eller G-Mount-batteri (etter valg av pakke).
*Merk: * Solidcom C1-pakken inkluderer ikke batterier til HUB-basen.

Opptil 3 systemer kaskadekobling. Solidcom C1 HUB-basen kan kobles sammen med opptil 3 systemer via IP-nettverk, 2-leder eller 4-leder audio input-output-grensesnitt for å oppfylle mer komplekse driftskrav i det virkelige liv.

En "ANNOUNCE" for haster. HUB-stasjonen er utformet med en "ANNOUNCE"-funksjon med én tast. Ved å aktivere funksjonen vil systemet dempe alle hodetelefoner, slik at hele mannskapet kan høre direkte instruksjoner eller kommandoer fra HUB-basen i tilfelle en nødsituasjon.

**UAC-funksjon Hub-stasjonen kan kobles til datamaskinen eller PC-en for online-møter eller live-streaming. Overvåkingsfunksjonen for samtalestatus kommer snart i neste runde.

Notat.

 1. To sett med Solidcom C1 uten hub kan ikke kaskadekobles til hverandre, og ett sett med Solidcom C1 uten hub støtter opptil 8 hodesett, inkludert masterhodesettet og eksterne hodesett.

 2. Hvis du trenger å bruke mer enn 8 hodesett (inkludert masterhodesettet og eksterne hodesett), må du kjøpe minst to sett Solidcom C1 med en hub og kaskadekoble dem til hverandre.

I esken.

 • Hovedhodesett
 • 7 x Follower Headset
 • Ladeetui
 • 8 x Over-Ear-pute i lær
 • 8 x On-Ear skumpute for hodetelefoner
 • 8 x mikrofon vindskjerm
 • 8 x batteri
 • USB Type-A til USB Type-C-kabel
 • Strømadapter
 • Oppbevaringsveske
Lenker
Min side