Skip to main content
Til toppen

For-A HVS-190I 1ME Videomikser

Varenummer: 512608
Produktnummer: HVS-190I
For.A
inkl. mva.

Funksjonsrik, kompakt 1 M/E videomikser med integrert panel og NDI tilkoblingsmuligheter. Forventet leveringsklar i Mai/Juni 2023.

HVS-190 er en ny videomikser med NDI tilkoblingsmulighet og er en 1 M/E versjon av For.A's flaggskip mikser HVS-490 og kommer standard med 3G-SDI og HDMI tilkoblinger. 
Mikseren kommer i to varianter, HVS-190S med separat main frame og kontrollpanel, og HVS-190I med integrert kontrollpanel.  
HVS-190 har funksjoner som frame synkronisering og proc-amp på alle innganger. HVS-190I kommer med 8 innganger og 5 utganger som standard, og er utvidbar til 16 inn og 9 ut. 

Begge modeller inkluderer keyer, chroma keyer, multi viewer, still- og clip store, macro og event memory funksjonser som standard.
En enkel browser-basert kontroll og oppsett er støttet for begge modeller. Ekstra multiview utganger og økt lagringskapasitet med ekstra SSD finnes også. 

NDI tilkobling muliggjøres med et tilleggskort HVS-NIF. Hvert NDI-kort gir 4 innganger og to utganger. Legg til opptil to kort på HVS-190I. 
HVS-NIF støtter både høy båndbredde NDI og NDI|HX. 

Av andre høydepunkter er kontroll av inntil 16 PTZ-kameraer, samt routing av video og audio  og ikke minst SDI-IP konvertering og distribusjon.

HVS-190 er en meget fleksibel og pålitelig mikser i kjent For.A kvalitet der driftssikkerhet og kvalitet står i høysetet.
Les mer om denne mikseren på produsentens hjemmeside

Lenker
Min side