Skip to main content
Til toppen

KANDAO MEETING-B2 Videokamera Meeting 360 konferanse Demobrukt

Varenummer: 505061
Produktnummer: KANDAO MEETING
EAN: 6971550160251
inkl. mva.

Tilstand: 2

Kandao Meeting, et AI-basert intelligent 360° videokonferansekamera, som er designet for å forbedre effektiviteten til eksternt samarbeid. Med 2 fiskeøyeobjektiver, 8 rundstrålende mikrofoner og 2 full-dupleks høyttalertelefoner, kan Kandao Meeting fange alle deltakerne i 8K-oppløsning med klar lyd mens du dynamisk sporer aktive høyttalere ved AI-gjenkjenning for å gjøre videokonferansene klokere. Den er designet for å være plug-and-play for enkelhets skyld. Funksjonene til den skjulte popup-designen, byttebare møtemoduser, plattformagnostisk løsning og bærbar størrelse hjelper folk til enkelt å kjøre et mer effektivt videomøte.

 

 

Tilstandskode*

Denne varen har en tilstandskode. Denne koden beskriver den generelle tilstanden for produktet. Tilstandskoden settes etter en faglig vurdering. Tilstandskode 1-4 er også omfattet av garantiordningen på 3 måneder + 3 måneder reklamasjon dersom annet ikke er avtalt eller beskrevet. Tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

Tilstand
Tilstandskode: 2
Original emballasje medfølger: Nei
Medfølgende tilbehør: 

Garanti og reklamasjon
Denne varen er brukt og selges som den er. Vi gir 3 måneder bruktgaranti på alle bruktvarer dersom ikke annet er avtalt. Merk at varer med tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

 

Alt utstyret blir sjekket av autorisert verksted og/eller fagperson hos oss og utstyret blir merket med en tilstandskode. Det er 3 måneders garanti på alt bruktutstyr.

Tilstandskoder
Alle brukte varer har en tilstandskode. Denne koden beskriver den generelle tilstanden for produktet. Tilstandskoden settes etter en faglig vurdering av oss. Tilstandskode 1-4 er også omfattet av garantiordningen på 3 måneder dersom annet ikke er avtalt eller beskrevet. Tilstandskode 5 er ikke omfattet av garanti/reklamasjon.

Oversikt over tilstandskoder for brukte varer:

  1. I topp stand uten slitasje eller merker i original embalasje
  2. Lite brukt, lite til ingen slitasje eller merker
  3. Brukt, i god stand med noe slitasje
  4. Mye brukt og med tydelig slitasje
  5. Fungerer, men har feil og mangler. Se beskrivelse for detaljer. MERK: Ingen bruktgaranti/reklamasjonsrett.

 

Lenker
Min side