Skip to main content
Til toppen

Kiloview MG300 Media Gateway

Varenummer: 505274
Produktnummer: KV-MG300
EAN: 6970631323080
inkl. mva.

Multi-funksjons media gateway for dekoding, protokoll-konvertering og re-streaming av IP videostrømmer. Dekoding og multikanals monitorering på 3G-SDI og HDMI.

Kiloview MG300 er en multi-funksjons enhet som fyller mange applikasjoner. Den integrerer funksjonalitet som multi-kanal video dekoding mellom ulike IP strømmer til SDI og HDMI, med konfigurerbare valg mellom de to utgangene som multiview og single kilder. Videre kan den gjøre streaming, video segmentering, krysskonvertering mellom ulike streaming-protokoller, samt at den har streaming distribusjon innebygget. Det er nesten så vi mister oversikten over alt denne lille enheten kan gjøre.

Protokollkonverter
MG300 er kompatibel med NDI|HX2, SRT, RTMP, RTMPS, RTSP, TS-UDP og HLS. Den støtter dekoding av alle disse streming-protokollen, samtidig som den støtter inntil 9 protokollkonverteringer samtidig. Hver innkommende stream konverteres til fire identiske eller forskjellige protokoller. 

Multikanal videostrømmer kan republiseres som en multiview videokilde med konfigurerbart oppsett, og inntil 9 kanaler inkludert multiview videokilden samt hver strøm kan pushes til opptil 4 destinasjoner samtidig.

Mediaserver
MG300 støtter opp til 50 samtidige tilgangsklienter for distribusjon av en videostrøm. Dette kan riktignok variere med båndbredden i nettverket, videoformater og bitrate på strømmene. Begrensningen er 600 Mbps belastning. Ulike protokoller kan distribueres, inkl. RTMP uten at det behøves en RTMP plattform. 

Transkoding
MG300 gjør transkoding av video mellom H.264 og H.265. Den kan også kombinere flere videostrømmer til en multiview strøm og sende dette til live streaming plattformer.

Dekoding
MG300 har også dekoding av H.264 og H.265 til HDMI og 3G-SDI utgangene. Som dekoder støttes opp til samtidig dekoding av 8 kanaler 1080P60 eller 4 kanaler med 4K30P. Segmenteringen av bilder på utgangen kan organiseres i grid eller konfigureres etter behov. HDMI-utgangen kan ha en oppløsning på inntil 4K60P mens 3G-SDI utgangen makser ut på 1080P60. Utgangene støtter justering av oppløsning, har de-interlacing og bildefrekvensen kan justeres. Man kan også legge på bakgrunner og grafiske elementer. 

I brukergrensesnittet kan man ha preview av 16 aktive strømmer samtidig, som man kan velge sin multiview / segmentering fra. 

Andre funksjoner
- Støtte for embedded audio på SDI og HDMI utgangene
- Støtte for miksing av lyd
- To Gigabit Ethernet nettverksporter

Lenker
Min side