Skip to main content
Til toppen

Kiloview N4 HDMI FHD NDI Konverter

Varenummer: 505283
Produktnummer: KV-N4
EAN: 6970631322120
inkl. mva.

1080p Full NDI enkoder og dekoder med HDMI, PoE og USB

Kiloview N4 er en veldig kompakt og lett NDI enkoder og dekoder med HDMI for opp til Full HD 1080 50/60p konvertering til Full NDI. Utstyrt med stor tallylampe i front og standard 1/4" skruefeste, passer denne både som konverter på kameraer og som frittstående konverter i en NDI arbeidsflyt. N4 kan også monteres i dedikerte rackskinner fra Kiloview.

NDI enkoding
I enkoding modus er N4 kapabel til å konvertere inntil 1080/60p fra HDMI til Full NDI, med loop utgang videre til monitorering. Bitraten på NDI-strømmen kan justeres i brukergrensesnittet og forsinkelse på NDI enkodingen er meget lav, under 100 ms.  

NDI dekoding
Når N4 er satt opp som dekoder, vil den konvertere inntil 1080/60p fra NDI til HDMI ut. 
9 forskjellige NDI-kilder adresser kan settes opp som presets og enheten støtter dynamisk bytte av kilder uten forstyrrelser i bildet. Preset kan byttes i web-grensesnittet eller man kan koble til et USB nummertastatur og ha kildene lett tilgjengelig. 

NDI Webkamera
Kiloview NDI enkodere kan brukes som videokilde i populære samhandlingstjenester som Google Hangouts, GoToMeeting, Skype, Skype for Business, WebEx, Zoom, Teams og flere ved å bruke den gratis programvaren NDI(R) Webcam Input Tool. 

Audio og Intercom
N4 har en 3.5mm analog tilkobling med linje inn/ut og støtter embedded audio over HDMI inntil 16 kanaler. For interkom er det også støtte for USB headset direkte mellom enheter eller tilknytning til Kiloview Intercom Server (KIS). 

PTZ kontroll og stor tallylampe
N4 kan kontrollere PTZ-kamera gjennom USB til seriell konvertering RS232, RS485 og RS422.
Det er også støtte for PTZ kontroll over IP med Sony Visca og Pelco protokoll.

N4 har også en stor og lett synlig tallylampe for Preview og Program. Kiloview har også ekstern tallylampe KA-TL1 (ekstrautstyr) som kobles til USB-porten på N4.

Fleksible monteringsmuligheter
Utstyrt med standard 1/4" gjengefeste kan N4 monteres på kameraer og monteringsarmer med 1/4" monteringsutstyr. For installasjon i 19" rack og skap har Kiloview to varianter av rackskinner. 
RN01 er en 1U rackskinne for horisontal montering av inntil 4 NDI konvertere, mens RN03 er en 3U rackskinne med plass til inntil 10 NDI konvertere. 

Fleksibel strømtilførsel
N4 støtter PoE (Power over Ethernet) og 5-18V DC strømtilkobling via USB-C tilkobling. Den passer dermed også for mobilladere, batteribanker og kamerabatterier med ulike spenninger. 

Kiloview N40 HDMI 4K NDI Konverter

4K60P Full NDI enkoder og dekoder med HDMI 2.0, PoE og USB

505285
KV-N40
Lenker
Min side