Skip to main content
Til toppen

Kiloview RN-3 Cradle Serie NDI Enkoder- og Dekodermodul

Varenummer: 512479
Produktnummer: KV-RN-3
inkl. mva.

Modul for konvertering fra 3G-SDI til NDI eller konvertering fra NDI til 3G-SDI

HD NDI Enkoder- og Dekodermodul for Cradle Serie

RN-3 er en modul for å konvertere fra 3G-SDI til høy båndbredde NDI eller dekode NDI til 3G-SDI utgangen, inntil 1080/60p oppløsning.
Konverteren har et web-basert brukergrensesnitt som er enkelt i bruk. 

Hovedpunkter

NDI enkoding

I enkoding modus er N3 kapabel til å konvertere inntil 1080/60p fra 3G-SDI til Full NDI, med loop utgang videre til monitorering. Bitraten på NDI-strømmen kan justeres i brukergrensesnittet og forsinkelse på NDI enkodingen er meget lav, under 100 ms.  

NDI dekoding

Når RN-3 er satt opp som dekoder, vil den konvertere inntil 1080/60p fra NDI til 3G-SDI ut. 
9 forskjellige NDI-kilder adresser kan settes opp som presets og enheten støtter dynamisk bytte av kilder uten forstyrrelser i bildet. Preset kan byttes i web-grensesnittet eller man kan koble til et USB nummertastatur og ha kildene lett tilgjengelig.

NDI Webkamera

Kiloview NDI enkodere kan brukes som videokilde i populære samhandlingstjenester som Google Hangouts, GoToMeeting, Skype, Skype for Business, WebEx, Zoom, Teams og flere ved å bruke den gratis programvaren NDI(R) Webcam Input Tool. 

Audio og Intercom

RN-3 har en 3.5mm analog tilkobling med linje inn/ut og støtter embedded audio over 3G-SDI inntil 16 kanaler. For interkom er det også støtte for USB headset direkte mellom enheter eller tilknytning til Kiloview Intercom Server (KIS). 

Lenker
Min side