Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 126BSU Lysstativ Heavy Duty Sort 40kg last

Varenummer: 505719
Produktnummer: 126BSU
EAN: 8024221491869
inkl. mva.

Heavy Duty stativ svart

  • Profesjonell video/foto stativ for studioer eller utendørs
  • Dobbelt benunderlag for ekstra stabilitet
  • Universalhode type 14 med 28mm stikkontakt og 16mm stift
  • Nivåbenet stabiliserer stativet i kupert terreng
  • Lett videostativ med imponerende nyttelast på 40 kg

Jobben gjøres enkelt med dette trygge og pålitelige, svarte Heavy Duty videostativet. Laget i Italia av høyeste kvalitet, og er et pålitelig tilbehør for fotografer og videofilmere på farten.

Dette fotostativet er ideelt for både innendørs og utendørs bruk, og et must for både studio- og lokasjonsfotografer. Utstyrt med dobbeltbein, hvorav den ene er utjevnende, den står stødig på plass slik at du kan få myke og rene tagninger uansett miljø. Du kan stole på at utstyret ditt er trygt takket være stativets låsefunksjoner og dets profesjonelle design.

Den er i stand til trygt å støtte en nyttelast på opptil 40 kg, selv om det er en ekstremt lett konstruksjon. Dette er perfekt for fotografer som flytter seg fra sted til sted. Og det betyr at du kan få stabiliteten og kvaliteten du leter etter, uten å måtte gå på akkord med portabiliteten. Med en sammenlagt lengde på 1,3 m strekker den seg til maksimalt 3,3 m høyde, og passer dermed til et bredt spekter av motiver.

Den leveres med universalhodetypen 14 med 28 mm stikkontakt og en 16 mm stift, og er ideell for et omfattende utvalg av utstyr. Oppnå de beste resultatene og vis dine unike ferdigheter, med dette kraftige tilbehøret.

Lenker
Min side