Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 220B Fotograferingsbord med skive Svart

Varenummer: 505760
Produktnummer: 220B
EAN: 8024221020687
inkl. mva.

Fotobord svart

- Hvit gjennomsiktig plexiglassplate for belysning bak eller foran
- Monteres enkelt opp ned uten verktøy
- Plexiglasset er montert med borrelås (inkludert)
- Valgfrie hjul og annet tilbehør er tilgjengelig

Komfortabelt, allsidig og pålitelig, dette fotograferingsbordet er en perfekt følgesvenn for studiofotografer. Designet for å fotografere produkter med et profesjonelt resultat.

Med et gjennomsiktig Perspex-ark kan fotograferingsbordet lyses opp fra baksiden eller forsiden. Juster belysningen til ønsket vinkel og styrke. Enkel å montere og demontere, du kan sette den opp på sekunder uten behov for verktøy. Når du er ferdig for dagen, tar du den bare fra hverandre og legger den bort i studioet ditt. Den kompakte designen betyr at den ikke tar opp plass, noe som gjør den til en smart erstatning for store, håndlagde fotobord.

Dimensjon på pleksiglassplate 200 x 125cm, og kan raskt monteres med medfølgende borrelås. Det imponerende panelet når en høyde på 193 cm når ryggen er i vertikal posisjon. Med en dimensjon på 200 cm x 122 cm vil du kunne fange et stort antall produkter i sitt beste lys. Med den justerbare ryggen vil du enkelt kunne gjøre små justeringer. Bordet kan også utstyres med hjul for enkel manøvrering.

Få produktbildene dine til å skille seg ut fra mengden med dette smarte tilbehøret. Designet i Italia med høyeste kvalitet, og bygget for å vare og tåle tøffe forhold.

Lenker
Min side