Skip to main content
Til toppen

Manfrotto VR-Bom Lang Karbon

Varenummer: 505995
Produktnummer: MBOOMCFVR-L
EAN: 8024221668971
inkl. mva.

VR Forlengelsesbom Lang karbonfiber

  • Meget solid forlengelsesbom av karbonfiber
  • Filtrerer vibrasjoner, og gir en fantastisk 360-bildekvalitet
  • Robust og raskt svingbart låsesystem for å unngå å skli
  • 6 seksjoner for en maksimal høyde på 4,7 meter
  • Dobbel utskiftbar tapp på toppen, ¼" til 3/8"

VR-Bom Lang karbonfiber er laget av høykvalitets karbonfiber som garanterer både maksimal stivhet og ekstrem letthet. Med sine 6 seksjoner når den en maksimal høyde på 4.7 meter og er kun 1.03 m når den er lukket, noe som gjør den enkel å bære på 360°-fotograferinger. Den bærer opptil 2 kg i sin maksimale vertikale forlengelse.
Bommen har et dobbelt utskiftbart feste på toppen: ved ganske enkelt å skru av den øvre skiven kan brukeren enkelt og raskt gå fra en ¼" til en 3/8" tilkobling, avhengig av typen 360° kamera de ønsker å bruke på bommen. Dens sterke og pålitelige rotasjonslåser er enkle å bruke takket være deres gummigrep, og garanterer maksimal holdbarhet når bommen er forlenget.
Takket være sin 3/8" innvendige gjenge i bunnen er den perfekt å bruke i kombinasjon med Manfrotto karbonfiberstativer eller med Manfrotto ministativer i aluminium både innendørs og utendørs. Den er ideell for turisme, festivaler, undersøkelser, byggeplanlegging og mange andre. Det gir et spennende nytt perspektiv på landemerker og landskap fra forhøyede nivåer.

Manfrotto VR-Bom Medium Karbon

505996
MBOOMCFVR-M
Lenker
Min side