Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 432-3.7B Autopole 2 Svart 210-370cm

Varenummer: 505820
Produktnummer: 432-3,7B
EAN: 8024221054620
inkl. mva.

Autopol 2 2,1-3,7m svart

- Enkel å bruke frittstående søylestøtte med sikkerhetslås
- Robuste og pålitelige gummikopper i hver ende av autopolen
- Perfekt for å lage en bakgrunnsstøtte på begrenset plass.
- Sort lakkert aluminium

Autopol for hardt arbeid i store eller små rom. Autopole 2 er ideell for å lage bakgrunner uavhengig av plassen du må jobbe med. Siden den varierer fra mellom 210 cm og 370 cm, kan den justeres for å passe til området, enten det er i studio eller på stedet. Dette geniale og fleksible systemet betyr at du kan skape profesjonelle resultater hver gang, uten problemer.

Bortsett fra å være fancy og funksjonell, er denne Autopole bygget for å vare. Den er laget av slitesterk aluminium og malt svart for en stilig finish. Dette betyr at den er sterk nok til å støtte det du trenger i løpet av dagen, samtidig som den er lett nok til å oppbevares og lett å ta med til neste opptak. Ikke nok med det, den har en smart utvidende låsefunksjon, slik at du kan få alt på plass med noen få raske bevegelser.

For å holde ting ekstra sikre, er det en integrert sikkerhetslås, så når du først har satt den opp er det ingen risiko for at den glir eller vingler. Dette hjelper Autopole med å bære tyngre last med letthet. I tillegg gir gummikopper - i hver ende - deg et helt fast grep, uavhengig av underlaget du er på, slik at du kan være ekstra sikker på at den er helt stabil.

Lenker
Min side