Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 4301KG Background Kit Chroma Key 4 x 2.9m Green

Varenummer: 506209
Produktnummer: MLBG4301KG
EAN: 5055135931229
inkl. mva.

MANFROTTO Background Kit Chroma Key

  • Stort arbeidsområde
  • Enkel konstruksjonsdesign
  • Oppbevares i en 103 cm lang tøypose
  • Sammenleggbare vinger lar bakgrunnen støtte seg selv
  • Sett opp på 10 minutter
  • Tilgjengelig i Chroma Key Blue og Green
  • Kits inkluderer polstring, ramme og tøyveske

Chroma Key FX Bakgrunn er Manfrottos alt i ett bærbare Chroma Key bakgrunnsløsning, skreddersydd for de mest krevende innholdsskapere, videografer og filmfotografer som jobber på farten. Tidligere en teknologi som bare brukes i TV-, film- og filmproduksjon, blir Chroma keying i økende grad brukt i videoproduksjon og innholdsskapende bransjer. Den brukes under mange omstendigheter, ikke bare for å skape fengende spesialeffektsekvenser, men også fordi det gjør det mulig for produksjonsbedrifter å redusere behovet for dyre byggekostnader og leie av steder osv. Dette er en tiltalende funksjon som ikke bare er bra for produksjonsbudsjettet, men som også kan spare mye tid i filmplanene, da det reduserer reiser til mange steder mens du filmer.

ManfrottoChroma Key FX-bakgrunnen har en imponerende størrelse på 4m bred og 2,9m lang, og et arbeidsbakgrunn på 11,2m² (Chroma Key-trekk er 3,9 x 2,8m), og er den største gjenbrukbare alt i en Chroma Key bakgrunnssett tilgjengelig. Den store overflaten gjør den ideell til bruk ved filming av brede og lave kameravinkler, samt motiver i bevegelse som ellers ville være uoppnåelig med en mindre overflate. Evnen til å bruke dette settet om og om igjen gjør det til en uvurderlig ressurs, med avkastning på investeringen etter bare en eller to bruksområder, sammenlignet med en ikke-gjenbrukbar bakgrunnskostnad. Dette bærbare bakgrunnssettet pakkes raskt og enkelt i en komfortabel bæreveske med en overraskende kompakt størrelse på bare 103 cm x 30 cm, vekt på bare 9,8 kg. Chroma Key FX-bakgrunnen er ekstremt bærbar og perfekt for å jobbe med på stedet.

Chroma Key FX-bakgrunnen består av tre stive, men lette aluminiumsrammeseksjoner kombinert med fire hengselklemmer, og kan stå uavhengig av hverandre ved å brette inn de ytre rammene for å skape en omslagseffekt, eller kan vippes mot en vegg for å dra nytte av hele bredden på systemet . Rammene drar nytte av et elastisk tau som går gjennom dem, noe som sikrer ultra rask montering av rammen og forhindrer at noen komponenter blir plassert feil utpakket. De to inkluderte klemmestengene sørger for at bakgrunnen trekkes stramt og praktisk talt gratis for mer presis keying og redusert etterproduksjonstid. Hele bakgrunnssettet kan være klart til bruk på bare ti minutter, noe som betyr at brukerne kan bruke mindre tid på å bygge og i stedet fokusere på filming. Det medfølgende Chroma Key-stoffet har et unikt og innovativt klipsystem som gjør at det raskt og enkelt kan festes direkte til rammen, og skaper en jevn og sømløs bakgrunn som er designet for å key out enkelt. Alternativt grønt og blått trekk er tilgjengelig separat for å gi en alternativ key out overflate avhengig av scenariet eller motivet, noe som gjør dette uvurderlige settet tilpasningsdyktig og allsidig i mange forskjellige fotograferingssituasjoner.

Lenker
Min side