Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 046MC Bakgrunnsholder Expan med metallkjede

Varenummer: 505691
Produktnummer: 046MC
EAN: 8024221012699
inkl. mva.

Bakgrunnsoppheng Expan med metallkjede

  • Effektiv utvidelsesholder for papirbakgrunn
  • Festes raskt til bakgrunnens kjerne
  • Maks belastning 10 kg
  • Inkluderer tre metallkjeder. Svart, rød og grå
  • Kan justeres uten å senke fjæringen

Den ideelle bakgrunnsholderen for studioarbeid. Denne fjæringen er pålitelig og komfortabel, og vil hjelpe deg å jobbe raskt og smart, med flotte resultater hver gang. Intuitive funksjoner lar deg kontrollere rullen med bakgrunnspapir på en enkel måte, øke hastigheten på fotoøktene og holde gulvet klart.

For å jobbe effektivt med lang levetid er den laget av en lett aluminiumslegering, som også betyr at den er seig, slitesterk og sterk nok til å tåle hard bruk. Selv om den bare veier 2 kg, tåler den opptil 10 kg, og den kommer med en metallkjede for styrke og stabilitet, og gir deg alt du trenger i én pakke.

Metallkjeden gjør det mulig å raskt og trygt justere høyden på bakgrunnen din uten å måtte senke stativopphenget, noe som sparer verdifull tid mens du jobber. De er kompatible nok til å brukes med rør som måler opptil 80 mm i diameter, og utvides innvendig fra 46 mm til 78 mm, slik at du har en hel rekke kreative muligheter innen rekkevidde. Bare dytt den inn i rullen du vil bruke, og du er klar for en problemfri jobb med full profesjonalitet.

Lenker
Min side