Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MLH1HS-2 Belysningshode Snap Tilthead

Varenummer: 506213
Produktnummer: MLH1HS-2
EAN: 8024221702347
inkl. mva.

MLH1HS-2 Snap Tilthead

  • Spesiell motvekt-mekanisme og unik og smart låsering
  • Ideell for kamerablits og små LED-lys
  • Momentlåseknapp for sikker vippefunksjon
  • Kompatibel med alle stativer med en 5/8 "(16mm) spigot
  • Designet og produsert i Italia

MLH1HS-2 Manfrotto tilt-hode er neste generasjons tilt-hode som erstatter det svært vellykkede MLH1HS Snap Tilt-hode.

Ved å beholde de viktigste funksjonene som gjorde Snap Tilt-hodet så populært, har det nye tilt-hodet en rekke nye og forbedrede funksjoner som har endret funksjonalitet, som:

Paraplyfestet er nå vinklet slik at blitsen/lys kan plasseres mer sentralt mot midten av paraplyen for en jevnere lysfordeling.

Økt låsemoment på tilt-knappen som sikrer tiltposisjonen bedre. Dette er avgjørende for å hindre lysvinkelen i å bevege seg under fotografering.

Ny låsemekanisme som muliggjør bruk av stativ eller tilbehør med en 5/8 "(16 mm) spigot.

Manfrottos innovative motvektmekanisme er fortsatt en viktig funksjon i Tilt-hode, og gir maksimal sikkerhet på grunn av det fjærbelastede systemet som forhindrer at tilkoblet tilbehør faller og blir skadet.

Med en maksvekt på 2 kg, kan Manfrotto Tilt-hode støtte det nyeste og profesjonelle bærbare og lette lysutstyret, om det er blits eller LED.

Den smarte låseringen på Manfrotto Tilt-hode lar deg enkelt og sikkert feste ditt valgte tilbehør. Bare skru av ringen for å åpne skoen, skyv tilbehøret inn og dra i ringen for å låse blitsfeste, så er du klar til å begynne å fotografere raskt og trygt.

Lenker
Min side