Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Pixi Bordstativ Evo Svart

Varenummer: 506332
Produktnummer: MTPIXIEVO-BK
EAN: 8024221643640
inkl. mva.

PIXI EVO 2-seksjoners ministativ

- Ministativ for DSLR på inngangsnivå med zoomobjektiv på opptil 200 mm
- 2 forskjellige benvinkler for bakkenivåfoto
- 2-delte ben justerbare i 5 trinn for ujevnt underlag
- Mulighet for å fotografere i portrettformat
- Tilgjengelig i 3 forskjellige farger

Et bredt utvalg av fotoalternativer for mobilfotografen. Kompakt nok til å bære rundt, Pixi EVO 2-seksjons ministativ tilbyr en rekke innrammingsalternativer for å forbedre fotograferingen.

Pixi Evo 2-Section Mini Tripod er ekstremt lett og kompakt, og perfekt for transport. Kombinert med dens robuste aluminiumskonstruksjon er dette et pålitelig stativ du kan stole på gjennom hele fotokarrieren.

Den har også to forskjellige benvinkler komplett med skyvevelgere. Ytterligere funksjoner inkluderer todelte ben som kan justeres i fem enkle trinn. Dette vil forbedre stabiliteten på ujevne overflater. Du er derfor sikker på å kunne oppnå det perfekte bildet, takket være denne innovative teknologien.

Når du leter etter den rette vinkelen, er Pixi EVO 2 Section Mini Tripod laget for å hjelpe. Kameraet kan vippes opp til hele 90°, perfekt for å ta bilder og opptak i portrettmodus.

Dette stativet er designet for speilreflekskameraer på nybegynnernivå, og støtter et bredt utvalg av kameraer på opptil 2.5 kg, noe som gir deg friheten til å bruke kameraer og tilbehør som du ønsker.

Dette valget er også tilgjengelig for deg når det gjelder farge. Pixi EVO 2-seksjons ministativ er tilgjengelig i hvit, svart og rød-antrasitt.

Manfrotto Bordsstativ Pixi Svart

506284
MTPIXI-B
Lenker
Min side