Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Ettbensstativ MPMXPROA4

Varenummer: 506285
Produktnummer: MPMXPROA4
EAN: 8024221667134
inkl. mva.

Monopod 56-180 cm, Aluminium, 4 seksjoner

  • Enbenstativ i 4 seksjoner aluminium med Quick Power Lock.
  • Bena er "D" formet for økt stivhet og stabilitet.
  • Med gummiert grep for raskt og sikkert grep og bevegelse.
  • Med Quick Power Lock-system får du utstyret ditt på plass raskt og pålitelig.
  • Kompatibel med Manfrotto FLUIDTECH base.

Det nye 4-seksjoners XPRO Monopod er et profesjonelt enbenstativ laget for å tilfredsstille fotografer som bruker tunge objektiv fremst for sport og naturfotografering, og gir de en fast og stabil støtte når de fanger dynamiske bilder. Manfrotto benrør har arvet den perfekte kombinasjonen av stivhet og sikker låsing fra profesjonelle stativeserie 190 og 055.

Dette enbenstativet er kompatibel med Manfrottovæskebase (MVMXPROBASE) og tillater deg å forvandle ditt fotoenbenstativ til et profesjonelt væskedempet video-enbenstativ. Den innovative FLUIDTECH løsningen gir en 3D-væskedempet bevegelse på panorering, tilt og vriing, med en banebrytende teknikk som bygger på en sfærisk system plassert i basen for ultimat mykhet. De 3 innfellbare føttene gjør det ekstremt portabelt når de vikes inn og gjør at enbenstativet kan transporteres lett overalt.

MVMXPROBASE kan festes på XPRO Photo Monopod+ ved å skru av foten på bunn av stativet og omdanne et fotoenben til et video-enbenstativ for myk og smidig videofilming.
MVMXPROBASE er kompatibel med alle XPRO Photo Monopods+, utenom MMXPROA3B.

MVMXPROA4 er en 4-seksjoners enbenstativ som når en høyde på 180cm. Som et sett med 234RC tilthode og med et kamera montert på toppen, økt kraftig i det vertikale intervallet, og åpner nye dimensjoner av fotografering.

De nye D-formede rørene i aluminium forbedrer betraktelig antirotasjonsmotstanden i hele stativet etter fotografens raske rotasjonsbevegelser. I kombinasjon med Quick Power Lock (QPL) som sterkt låser låseknotten på benrørets flate side, og eliminerer uønskede rykkede bevegelser.

Takket være den nydesignede leggvarmeren som gir eksepsjonelt grep, og doble 1/4'' - 3/8'' kamera festeskruer, er denne nye generasjonen av enbenstativ smidigere, raskere og mer allsidig ute i feltet. Når de kombineres med 234RC tilthode og et kamera, øker det fotograferingsopplevelsen ved å dramatisk øke innrammingshastighet og allsidighet.
MMXPROA4 erstatter Manfrotto 680B.

Benrør Diameter 30, 26, 22.5, 19 mm

Platetype: fast - med 1/4" - uttrekkbar 3/8" skrue

Øvre Disc Diameter 60 mm

Type stativ Monopod
Bowl størrelse Flat
Maksimal belastning 20.0 kg
Største høyde 180.0 cm
Minste høyde 56.0 cm
Minste lengde nedpakket 56.0 cm
Egenskaper
Farge Svart
UNSPSC 45121602
Produktets vekt 750.0 g
Lengde 56.0 cm
Lenker
Min side