Skip to main content
Til toppen

Manfrotto FF3054 Lampeoppheng 2 faste 5m 3 mobile 3m skinner

Varenummer: 506077
Produktnummer: MFF3054
EAN: 8024221371185
inkl. mva.

Taksystem 54

  • Perfekt for studio
  • Saksearmer for 4 lysarmaturer
  • Pålitelig sterkt tilbehør for profesjonelle
  • Med braketter, pinner, endestopp og traller
  • Med 2 faste faste skinner og 3 bevegelige

Fleksibel, kompakt og perfekt for studiofotografering. Dette takhengte belysningssystemet hjelper profesjonelle fotografer med å maksimere plass og komponere bildene sine raskt og effektivt.

Kompatibel med Sky Track-tilbehør og tilbehør til fotografering, er dette Top System 54 godt egnet for store studioer der fotografer trenger å få fantastiske bilder på kortest tid.

Den har 2 faste 5-meters skinner, 3 bevegelige 3-meters skinner og 4 saksarmer som støtter 4 lyskilder. Bare juster saksearmene til en viss lengde for å oppnå ønsket resultat. Fjern ulempen med strømkabler og begrenset bevegelsesområde, alt ved å heve belysningen over hodet.

Dette er spesielt nyttig for fotografer som jobber i små studiorom hvor det er begrenset plass til bildesammensetning. Top System 54 er ekstremt sikker takket være skinner, traller, pinner og øvre ender. Alt i alt er det en betydelig oppgradering fra tidligere modeller. Lys opp bildene dine uten problemer. La aldri noe komme i veien for det perfekte bildet.

Lenker
Min side