Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MH496-BH Kulehode Compact

Varenummer: 506114
Produktnummer: MH496-BH
EAN: 8024221668186
inkl. mva.

Kulehode Compact MH496-BH

  • Feilfri jevnhet for presis innramming
  • Uavhengig pan-modus for enkel landskapsfotografering
  • Uavhengig friksjonskontroll for å balansere utstyret ditt
  • 200PL-PRO-plate (RC2 og Arca-swiss-kompatibel)
  • Lett og solid kropp støtter opptil 12 kg

For alle fotografer som ser etter et bærbart, men kraftig kulehode, gir 496 Aluminium Center kulehode en jevn og nøyaktig posisjonering av kameraet. 496 Center Kulehode er ideelt for alle som leter etter en rask og pålitelig løsning for nøyaktig bildeinnramming. Dette stativhodet er laget av meget sterk, lett aluminium, så den er både bærbar og sterk nok til å håndtere en imponerende nyttelast på opptil 12 kg. Det er den perfekte løsningen for alle typer speilreflekskameraer med zoomobjektiver og til og med mellomstore DSLR, som sikrer stabilitet og sikkerhet.

Dette avanserte kulehodet kombinerer høyytelsesfunksjonalitet og har tre uavhengige kontroller som gir allsidighet til alle miljøer: Et ergonomisk hovedratt styrer låsing av kulen, en integrert friksjonsknapp justerer spenningen til kulen, slik at utstyrets vekt alltid er perfekt balansert og bildene innrammes enkelt. Et uavhengig panoreringhåndtak holder horisonten rett, flytter kameraet horisontalt,og gjør det mulig med fantastiske landskapsbilder. Innramming på den nye 496 er enklere og åpner ubegrensede alternativer, slik at du kan bruke alle vinklene du kan tenke på.

Centerkulehode 496 har en unik hurtigkoblingsfunksjon som gjør den helt kompatibel med verdens mest brukte standardkameraer: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss-platen. Med denne aluminiumsplaten festet til kameraet, kan alle Manfrotto-hodene og nesten alle stativhodene i markedet med Arca-Swiss hurtigkobling monteres raskt og enkelt uten behov for demonteringskomponenter.

496 Center kulehodes design gjør det enkelt å stille inn og låse kameraet ditt, i hvilken som helst konfigurasjon.

Lenker
Min side