Skip to main content
Til toppen

Manfrotto Micropro 2 LED-Belysning

Varenummer: 505466
Produktnummer: MLMICROPRO2
EAN: 8024221646061
inkl. mva.

LED-belysning MicroPro2 med dimmer og gel-filter sett

- Lyssterk LED-belysning selv på trange steder
- Perfekt fargegjengivelse og supereffektiv
- Ingen flimmer og utrolig dimmerkontroll
- Leveres med en praktisk universalbrakett
- Inkluderer et gelfiltersett
Få bilder med perfekt belysning, selv på trange steder. Den smarte MicroPro2 LED-belysningen med dimmerkontroll og gelfilter gir deg alt du trenger for å lage profesjonelt opplyste sett, med total letthet. Denne smarte LED-belysningen bruker den nyeste teknologien, kalt overflatemontering, for å krysse av for alle viktige vinduer når det gjelder lysstyrke og energieffektivitet. Faktisk kan disse lampene gi 5600K lys, noe som gjør dem ideelle for alle sett.

Det geniale med disse LED-lampene er at de lett kan passe inn i de fleste fotovesker. De er kompakte og tilpasningsdyktige, de fungerer på eller av kameraet, slik at du kan være sikker på at du har riktig lys under fotograferingen, uavhengig av krav under fotografering. De gjør også farger til en perfeksjon takket være innovative elementer for å forbedre fargegjengivelsesindeksen. Til å begynne med er fargetemperaturen satt til dagslys på 5600K, men den kan finjusteres med letthet, bare ved å bruke det medfølgende gelfiltersettet.

Hvis du vil legge til i listen over enestående funksjoner, kan du justere fargen uten flimmer, helt opp til 940lux. Standard 1/4'' inv montering er det som gjør det helt fleksibelt hvis du trenger å feste det til kameraet eller ved siden av kameraet. Du kan enkelt bruke den medfølgende kuleleddet til å koble den til kameraet, eller feste den til et lysstativ med den medfølgende hunnadapteren. I tillegg kan den drives via strømnettet eller batteridrevet. Du trenger bare seks AA-batterier eller en strømadapter til strømnettet, eller du kan også bruke et L-Li-ion-batteri med en batteriadapter hvis du trenger det.


Spesifikasjon:
Lux @ 1m: 940
Batterilevetid - NiMh (1000mAh): 40
Batteritype Li-ion L-Type
Fargetemperatur: 5600
CRI (fargegjengivelsesindeks):> 93
Kan dimmes 1-100% uten flimmer
Monteringsmetode Kulehode

Lenker
Min side