Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 1051BAC Lysstativ MINI COMPACT

Varenummer: 505708
Produktnummer: 1051BAC
EAN: 8024221550801
inkl. mva.

Lysstativ Compact Mini med luftdemping

- Kompakt og lett stativ med en nyttelast på opptil 5 kg
- 1051BAC stativer kan kobles til hverandre for enkel transport
- Luftdemping beskytter fingre og montert utstyr
- Tut med 3/8'' gjenger, leveres med avtagbar 1/4-20'' gjenger
- Inkluderer adapter for 1/4''

Compact Photo Mini lysstativet med luftdemping er sterkt og komfortabelt kompakt. Den har alle nødvendige funksjoner du forventer og mer. Designet for å gjøre belysning av det perfekte bildet enda enklere, og har en imponerende løftekapasitet. Den kommer i 4 seksjoner slik at du kan brette hver del sammen på kort tid, uten noe oppstyr, når det er på tide å transportere eller oppbevare det i studio.

Stativet er også luftdempet. Dette hjelper deg å bevege deg jevnt og trygt. Enda bedre, det betyr også at du aldri kommer til å klemme fingrene ved et uhell mens du arbeider, eller sette fast utstyret ditt. På denne måten jobber du raskt og sikkert. Når du er klar til å gå, bretter du bare stativet sammen til en ryddig og lett å bære pakke, som veier bare 1,8 kg.

Selv om dette kompakte lette stativet er lett, er det sterkt nok til å bære opptil 5 kg. Dette gir deg muligheten til å koble utstyret ditt, med alt som trengs for dagen, uten bekymringer. Stativets 4 seksjoner kunne heller ikke vært enklere å manøvrere, takket være 3 justerbare seksjoner som gir deg ekstra kontroll og beskyttelse mens du jobber. Den er også fullt kompatibel med en rekke stativer, noe som betyr at du aldri trenger å bære mer enn du trenger.

Lenker
Min side