Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 5001B-1 Lysstativ Nano Svart

Varenummer: 505825
Produktnummer: 5001B-1
EAN: 8024221698862
inkl. mva.

Nano Lysstativ, svart

  • Kompakt og lett belysningsstativ for fotografering på stedet
  • Sterkt aluminiumsstativ designet for å holde
  • Kompakt design som enkelt kan brettes når du er ferdig
  • Støtter en maksimal nyttelast på 1,5 kg
  • Smart kompatibel med standardbraketter

Belysningsutstyr som LED-lys og blitz er alle mindre, lettere og mer bærbare, så de reisende kreative, enten de fotograferer eller filmer, trenger også et mindre og lettere lysstativ. Hvis du trenger å reise enkelt med bare lugarbagasje, ha et lite stativ under en fotoseanse på stedet eller bare vil redusere utstyret ditt, trenger du ikke lete lenger.

Nano-stativet kombinerer smarte og kompakte funksjoner med en sterk anodisert ramme. Kom regn eller solskinn, så kan du være trygg på at dette holdbare stativet ikke vil kakelere, ruste eller svinge under belastning, selv når utstyret veier opp til 1,5 kg.

Dette intuitivt designede lysstativet med uttrekkbare ben har 5 seksjoner og er komplett med 4 separate bestigninger. En genial innovasjon som hjelper deg med å sette det opp raskt, ta det fra hverandre raskt og brette det inn i en kompakt pakke når du er klar til å gå. I tillegg veier den bare 960 g, så du vil knapt merke at den er pent oppbevart i vesken din.

Nano-stativet er fleksibelt og praktisk, og har et fotavtrykk på 100 cm. Det strekker seg til en imponerende maksimal høyde på 190 cm, og brettes til en bærbar 49 cm. Det kommer også med standard og lett kompatible braketter, inkludert en 5/8" øvre tapp og en 3/8" eller 1/4" gjenge. Den enkle løsningen for fotografer, videografer og innholdsskapere som er på farten.

Lenker
Min side