Skip to main content
Til toppen

Manfrotto 5002BL Lysstativ Nano Plus Svart

Varenummer: 505826
Produktnummer: 5002BL
EAN: 8024221697469
inkl. mva.

Nano Plus lysstativ

  • Imponerende nyttelast på 4 kg
  • Ideell for bærbart lysutstyr
  • Kompakt brettet lengde på 52 cm
  • Nyttige utjevningsben for ulendt terreng
  • 16 mm stift med 3/8" gjenge og avtakbar 1/4" adapter

Nano Plus Stand er Manfrottos sterkeste Nano Stand noensinne, skreddersydd for de mest krevende skaperne som jobber i studio eller på stedet.

Med en imponerende maksimal nyttelast på 4 kg ved maksimal forlengelse, kan Nano Plus komfortabelt støtte det nyeste bærbare profesjonelle belysningsutstyret, inkludert blitz eller LED uten kompromisser, selv i par med en modifiserer som lar brukerne fokusere på kreativiteten.

Den kompakte sammenlagte lengden på 52 cm gjør Nano Plus perfekt for kreative som vil reise lett, eller med svært begrenset bæreplass, ettersom den tilbyr en kompakt og bærbar belysningsstøtte som gir stabilitet og sikkerhet. Den glir også pent inn i stativvesken på siden av de fleste kameravesker, for å sikre at brukeren kan holde settet sitt kompakt og lett for reise, uten at det går ut over belysningsbehovet.

Nano Plus har et nyttig nivelleringsben som gjør det mulig for brukeren å opprettholde stabil vertikal belysningsstøtte selv i utfordrende miljøer som ujevn bakke, indre bygater eller til og med steinete åser. Denne allsidige lysarmaturen har flere monteringsalternativer, inkludert en 16 mm (5/8") tapp med en 3/8" gjenge pluss en avtakbar 1/4" trådadapter som muliggjør sikker montering av et bredt spekter av belysningsverktøy.

En annen stor fordel med Nano Plus er den maksimale høyden på 197 cm, som lar brukerne heve belysningsenhetene sine komfortabelt, for å oppnå dynamiske og kreative lyssett under turen.

Lenker
Min side