Skip to main content
Til toppen

Manfrotto MS0490A-1 Lysstativ Nanopole

Varenummer: 506295
Produktnummer: MS0490A-1
EAN: 8024221698886
inkl. mva.

Nanopole kompakt lett belysningsstativ m/avtagbar søyle

  • Lett, sterkt og kompakt profesjonelt lysstativ
  • Avtakbar søyle for bruk i to-i-en
  • Ekstra stabilitet med krok for sandbag og balanserende ben
  • 16 mm stift med 3/8 "eller 1/4" gjenger
  • Sterk konstruksjon støtter nyttelast opp til 1,5 kg

Det allsidige, pålitelige og lette Nanopole-stativet er den perfekte løsningen for fotografer, videografer og innholdsskapere mens du er på farten. Den er ekstremt bærbar og utrolig sterk, og passer for et bredt spekter av applikasjoner og får lett gjort jobben. Ideell for mange applikasjoner, inkludert blitz og lys som brukes til fotografering eller videoproduksjon.

Ikke la utstyret tynge deg ned! Med en vekt på bare 1 kg kan den trygt støtte en nyttelast på opptil 1,5 kg. Passer til med en rekke tilbehør takket være sin 5/8"(16mm) tapp med en 3/8" gjenge og 1/4" adapter, og det vil holde utstyret ditt trygt uten kompromisser, slik at du kan konsentrere deg om arbeidet ditt. Nanopole-stativet er designet for stabilitet, noe som gjør det til et utmerket valg for et bredt spekter av fotografimiljøer. Den har en ekstra krok for å feste en sandbag, sammen med en utjevningsben for bruk på ujevne overflater, og kan raskt tilpasses dine behov.

Midtpunktet på Nanopole-stativet er helt avtakbart, slik at du også kan bruke det som en håndholdt bom. For rask installasjon, trykk ganske enkelt på merkeknappen for å frigjøre søylen med ett klikk. Disse innovative funksjonene gjør dette stativet til et to-i-ett-produkt og et smart valg for travle profesjonelle fotografer.

Nanopo-stativet er egnet for både studiobruk eller fotografering på stedet, og er designet og produsert i Italia med de høyeste kvalitetsstandarder, og er bygget for å holde og brukes gjentatte ganger.

Lenker
Min side